Çözüldü PUBG MOBİL KASIYOR DONUYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jefke29

Normal Üye
Merhaba arkadaşlar pc de emulutörde oynarken kasıyor bir donama var özellikleride ayarladım oyunnu yine aynı
pc mi yetersiz geliyorm özellikler bunlar
8 GB RAM
AMD FX 6300
NVİDA GTX 760
kingston 120 GB SSD
Gigabyte Technology
harddisk 1tb
yardımcı olursanız makbule geçer oyundaki bütün ayarlarıda düşürdüm aynı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgisayarınız gayet iyi ve müthiş. Oyun ayarlarını düşürünce tam tersi oyun kasar ve fps performansı azalır. Eğer bütün grafikleri ve tüm efektleri son seviyeye son aşamaya kadar getirirseniz oyun kasmaz.

1) Oyun bileşenleri yüklü değilse yükleyiniz ( Framework 4 4,5 ve Visual Studio 2005-2019 arası )
2) yardımıyla sürücülerinin güncelliğini kontrol et ve güncellersen daha iyi olur (Buradan Oyun bileşenlerini de yükleyebilirsin)
3) Mobil oyun olduğundan dolayı PC'ye tam sekron olamıyor malesef bu yüzden kasmalar takılmalar olabiliyor.
4)Sizinle aynı bileşenleri (yakın olsada olur kullanan varsa) internetten daha detaylı araştırma yapabilir onların uyguladığı çözümleri uygulayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

1) Oyun bileşenleri yüklü değilse yükleyiniz ( Framework 4 4,5 ve Visual Studio 2005-2019 arası )
2) yardımıyla sürücülerinin güncelliğini kontrol et ve güncellersen daha iyi olur (Buradan Oyun bileşenlerini de yükleyebilirsin)
3) Mobil oyun olduğundan dolayı PC'ye tam sekron olamıyor malesef bu yüzden kasmalar takılmalar olabiliyor.
4)Sizinle aynı bileşenleri (yakın olsada olur kullanan varsa) internetten daha detaylı araştırma yapabilir onların uyguladığı çözümleri uygulayabilirsiniz.

İyi Forumlar.
teşekkürler kral deneyeceğim bunlarıda

Olmaz sa PM at yardımcı olabilirsem olurum. Ama Youtubeye falan bak mutlaka sonuç bulursun. Birde Virüs taraması yap ,düşük bi olasılık ama belki sıkıntılı dosyalar vardır.
İyi forumlar.
yaptım oyuna girdigimde bir yere indigimde donma oluyor aniden ve uçak geçerkende aynı oluyor reis özelden mesaj atmayı bulamadım burdan yazıyım dedim youtubeden baktım herkes startdart şeyleri soylemiş

yaptım oyuna girdigimde bir yere indigimde donma oluyor aniden ve uçak geçerkende aynı oluyor reis özelden mesaj atmayı bulamadım burdan yazıyım dedim youtubeden baktım herkes startdart şeyleri soylemiş
Kardeşim o zaman temiz kurulum yapmayı tekrar denemelisin eğer denediysen görev yöneticisine bak belki sistemi zorlayan uygulamalar açıktır arkaplan da. Eğer hala sonuç alamıyorsan Format atmak mecburiyetin de kalabilirsin . Üzgünüm elimden bu kadar geliyor keşke daha fazla yardımcı olabilsem :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt