Merhaba, Referans derken nasıl bir şeyden bahsetmektesiniz, rica etsem biraz daha açar mısınız? Bildiğim kadarıyla daha önceden sistem şu şekildeydi, satış onayı verilmesi adına sizlere key veriyoruz test ediyorsunuz ondan sonra satışı onaylanmaktasınız. Elbette işinize karışmak değil amacım, yalnış anlaşılmasın.Merhaba @ZamanBey, satış onayı için size ulaşabileceğim herhangi bir referans var mı?
Referans derken, yani sosyal medya hesabını kastettim. Discord adresiniz varsa alabilir miyim?Merhaba, Referans derken nasıl bir şeyden bahsetmektesiniz, rica etsem biraz daha açar mısınız? Bildiğim kadarıyla daha önceden sistem şu şekildeydi, satış onayı verilmesi adına sizlere key veriyoruz test ediyorsunuz ondan sonra satışı onaylanmaktasınız. Elbette işinize karışmak değil amacım, yalnış anlaşılmasın.
Tabi ki, buyurun.Referans derken, yani sosyal medya hesabını kastettim. Discord adresiniz varsa alabilir miyim?
Nezaketiniz için teşekkür ederiz, iyi forumlar.Satış onaylanmıştır. İyi satışlar
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum. Şuanda bulunmuyor, fakat ilerisi için bir şey demek zor açıkçası, herhangi bir gelişme olursa bilgi verebiliriz. Sevgiler, saygılar.steam pubg için bir çalışmanız olacak mı acaba?
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, Sevgiler, saygılar.arkadaşlar anubis vip kullandım 1 ay ve ronin vip deneyimim de var, brady'i uzun zamandan beri tanırım. hile arıyorsanız bence kaçırmayın çünkü 250den satıyordu sanırım buraya reklam vermeden önce. gayet stabil ve temiz bir işleyişi var, hile kullanmasını bilirseniz hiç sıkıntı yaşamazsınız. maçta en fazla 6 7 leş alın, magic çok belli etmeyin yeter.