Çalışmıyor Pubg Gameloop | ESP | Undetected

Ceylintxt

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Gameplay ↓

İndir ↓
[HIDEREACT=1] [/HIDEREACT]

BAN DURUMU : 26.03.2024 > Safe Çalışıyor

Gameloop 32 Bit Olmalıdır.
Hile Destek Sunucumuz :

İyi Oyunlar Dilerim.. :winkwink:

Son düzenleme:
Gameplay ↓

İndir ↓
[Gizli içerik]

BAN DURUMU : 26.03.2024 > Safe Çalışıyor

Gameloop 32 Bit Olmalıdır.

İyi Oyunlar Dilerim.. :winkwink:

bp siz hileyi sunmasaydın keşke

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bana öğretme bunları. her hile bypass olmadan ban atar. bir antiban kodu falan varmı içinde?
kardesim bilmiyorsan biliyorum diye gezme bypass pubg de emulator isen mobillerle erismeni saglayan birşeydir hile ban sistemi degildir. lütfen daha fazla konuyu kirletme konuda belirttim hile bansız calısıyor. antiban kodları libden gelir.

kardesim bilmiyorsan biliyorum diye gezme bypass pubg de emulator isen mobillerle erismeni saglayan birşeydir hile ban sistemi degildir. lütfen daha fazla konuyu kirletme konuda belirttim hile bansız calısıyor.
ceylin. normal emulator bypass atarsan dogru soyluyorsun mobıllerle erısım yaparıın. pubgm liblerinde zaten değiştirirsen lib kodunu bypass atarısn? bunu sade olarak yaptıgın zaman sana 10 dk ve ya 3 ay ban atar. hileyide bir antibansız olarak loadlarsan 1 2 güne ban atar. nasıl bir hilede driverler fix yiyince dt oluyorsa pubgm de antiban dt oluyor. 3 yıl öncesinden pubgm de hile kodluyordum

ceylin. normal emulator bypass atarsan dogru soyluyorsun mobıllerle erısım yaparıın. pubgm liblerinde zaten değiştirirsen lib kodunu bypass atarısn? bunu sade olarak yaptıgın zaman sana 10 dk ve ya 3 ay ban atar. hileyide bir antibansız olarak loadlarsan 1 2 güne ban atar. nasıl bir hilede driverler fix yiyince dt oluyorsa pubgm de antiban dt oluyor. 3 yıl öncesinden pubgm de hile kodluyordum
bakın beyfendi boş bir tartısma konusu yaratıyorsunuz BAN DURUMU : 26.03.2024 > Safe Çalışıyor diye belirtmisim daha bu konunun nesini konusuyoruz?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt