Arıyorum PROFESYONEL UYGUN SİTE İSTEĞİ

CreamBey

Diamond Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Merhaba yeni açmış olduğumuz şirketimizde profesyonel ekiplerimiz ile müteahhitlik,taahhüt,anahtar teslim iş bitirme,inşaat ve inşaat yapı malzemeleri,mimarlık,mühendislik,proje,ruhsat,iskan,gayrimenkül danışmanlığı,gayrimenkul alım satım skalası ile müşterilerimize hizmet vermekten ve ofisimize ağırlamaktan şeref duyarız, bu konu başlığına göre .com lisanslı profesyonel bir site isteğimiz bulunmakta,buna kendini uygun gören kişileri konuma yazmasını rica ediyorum.(site+tasarım)

Bütçe bir site için abartılı ve saçma olmadığı sürece önemli değil
Discord:egesss

Son düzenleme:
Bütçeni belirt, sana nereden ulaşacaklar onları yazın.

tamamdır

Son düzenleme:
+up Site yapmayı bilen biri yokmu bu forumda :)

Bu konuyu r10 gibi bünyesinde yetenekli webmasterlar bulunan bir platformda açarsan daha hızlı ve efektif bir çözüm bulabilirsin.

Bu konuyu r10 gibi bünyesinde yetenekli webmasterlar bulunan bir platformda açarsan daha hızlı ve efektif bir çözüm bulabilirsin.
büyük platformlarda paylaşmayı sevmiyorum az öz olsa yeter ama kimse çıkmadı :)

hocam +15 referansım var diğerkinler gibi githubdan proje çekip vermem merak etmeyin kendi projelerimide gösterebilirim dicord kyleabbializm eklerseniz sevinirim

yapabilirim hocam nerden ulaşabilirim size
1 mesaj ile burdasın dostum pek iç açıcı değilsin

hocam +15 referansım var diğerkinler gibi githubdan proje çekip vermem merak etmeyin kendi projelerimide gösterebilirim dicord kyleabbializm eklerseniz sevinirim

1 mesaj ile burdasın dostum pek iç açıcı değilsin
neyse

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt