dimi adamların attıgı 3 hit yiyor
yaptıgınız şey main classı bulmadıgı için ilk önce sırayla yapıp sonra jarın içinden main classı çıkartıp öyle yapıyor jarloadını
sybau
yaptıgınız şey main classı bulmadıgı için ilk önce sırayla yapıp sonra jarın içinden main classı çıkartıp öyle yapıyor jarloadını
nasi güncelleme geldi gelmedicraftrise a yeni Güncelleme geldi yeni mapping lazım çekip atabilen varsa atabilirmi
adamlarınki 1 kb main class değiştirince bulamıyor öyle birşeyki dün delirdim anca içinden çıkartıyor öyle buluyor
craftrise a güncelleme geldi ya mapping çekip atabilirmisinya aptal evladı senden başka 3hit diyen yok konuda kalk git şurdan yemin ederim hayatımda etmediğim küfürü ediyorum sana bak hayatımda gördüğüm en ucube pastersin yemin ederim sana, kendini de al git burdan ban yemek istemiyorum sabahtandır 3 hesabın banlandı hala doymadın sende ekstra bir ucubelik var cıkıyorum konudan daha da girmiyorum senin gibi ucubelerle zamanımı daha fazla harcamak istemiyorum sana yazmak için bastığım her klavye tuşu bana ekstra sinir yüklüyor ve hayatımdan zamana mâl oluyor, senin gibi ucubelerle method paylaşmak hata zaten anca hiçbir şey beceremeyip sonrasında bize suç atmayı bilirsiniz.
güncelleme geleli kaç ay oldu kanka sen biraz geriden mi geliyorsun sanki her gün 1 mapping çeksen şuana bitirmiştin güncellemeden itibaren zatencraftrise a güncelleme geldi ya mapping çekip atabilirmisin
pewa nin jarloadını editleyin 3 hitsiz halenAMK kushun attıgı 3 hitli mal oglu mal
kushunki 3 hit tekrar bak
senmi malsın benmi malım aq aynısını tek mainlerini değiştirince atapironun jarı 3 hitsiz olmasına rağmen niye 3 hit atıyor acaba 3hitde degil flyla gidince adama 1 hit atıyor DAWDWAWDAAWDAWD
perma yesende kurtulsak3 hit işte o jarload
zaten mappingler var ama bugun discordalarında geldi duyuruda yazanlar:güncelleme geleli kaç ay oldu kanka sen biraz geriden mi geliyorsun sanki her gün 1 mapping çeksen şuana bitirmiştin güncellemeden itibaren zaten