Private VM + Oreans Technologies Code Virtualizer v3.1.4.0

nolimitdestroye

Gold Üye

Junk ekleyen Code Mutation :D Bide üstüne Fake CFF yapan VM' ler. Themida ürünleri hiç iyi olmadı olmayacakta :(

Az önce test yaptım VmProtect VM'i vs Code Virtualizer'ın %98 speed dediği VM'den 5 ile 6 kat daha hızlı çıktı
Dediğim gibi, normaldir. VM karmaşıklığını arttırmak için Fake CFF yapan VM dolu Themida ve çok fazla Junk ekler. Zaten uyumluluk konusunda büyük sorunları da var. C++' da en basit goto example;' da çöker direkt (en azından önceden böyleydi şimdi bilemem) ve Kernel' de kullanmak isteyenlere şimdiden geçmişler olsun. Hepsi bir yana VMP/Themida VM' leri ile benim VM karşılaştırılamaz bile kekw :3 hala çok gerideler.

VMP > Themida

Dediğim gibi, normaldir. VM karmaşıklığını arttırmak için Fake CFF yapan VM dolu Themida ve çok fazla Junk ekler. Zaten uyumluluk konusunda büyük sorunları da var. C++' da en basit goto example;' da çöker direkt (en azından önceden böyleydi şimdi bilemem) ve Kernel' de kullanmak isteyenlere şimdiden geçmişler olsun. Hepsi bir yana VMP/Themida VM' leri ile benim VM karşılaştırılamaz bile kekw :3 hala çok gerideler.

VMP > Themida
o zaman LOLSHAN Virtualizer Demo release'i bekliyoruz ;D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt