nolimitdestroye
Gold Üye
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Az önce test yaptım VmProtect VM'i vs Code Virtualizer'ın %98 speed dediği VM'den 5 ile 6 kat daha hızlı çıktıJunk ekleyen Code Mutation Bide üstüne Fake CFF yapan VM' ler. Themida ürünleri hiç iyi olmadı olmayacakta
Dediğim gibi, normaldir. VM karmaşıklığını arttırmak için Fake CFF yapan VM dolu Themida ve çok fazla Junk ekler. Zaten uyumluluk konusunda büyük sorunları da var. C++' da en basit goto example;' da çöker direkt (en azından önceden böyleydi şimdi bilemem) ve Kernel' de kullanmak isteyenlere şimdiden geçmişler olsun. Hepsi bir yana VMP/Themida VM' leri ile benim VM karşılaştırılamaz bile kekw :3 hala çok gerideler.Az önce test yaptım VmProtect VM'i vs Code Virtualizer'ın %98 speed dediği VM'den 5 ile 6 kat daha hızlı çıktı
o zaman LOLSHAN Virtualizer Demo release'i bekliyoruz ;DDediğim gibi, normaldir. VM karmaşıklığını arttırmak için Fake CFF yapan VM dolu Themida ve çok fazla Junk ekler. Zaten uyumluluk konusunda büyük sorunları da var. C++' da en basit goto example;' da çöker direkt (en azından önceden böyleydi şimdi bilemem) ve Kernel' de kullanmak isteyenlere şimdiden geçmişler olsun. Hepsi bir yana VMP/Themida VM' leri ile benim VM karşılaştırılamaz bile kekw :3 hala çok gerideler.
VMP > Themida
Asla satmam yada paylaşmam Belki 5-6 yıl sonra Protector yaparım, yavaştan yaşlanıyorum çünkü hilelerle nereye kadaro zaman LOLSHAN Virtualizer Demo release'i bekliyoruz ;D