primordial CSGO Hilesi 21 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Phywrk

Prime Üye
İletişim
image.png
Aylığı 12$ : 300tl
Lisansımın 21 günü var beğenmediğim + cs çok oynamadığım için satıyorum kafamda belli bi fiyat yok yorumlarda belirtin teklifinizi Ödeme papara

image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png

görüşlerim: bu hileyi 2 ay kullandım ve hvh konusunda gerçekten kötü bir hile, taplenip duruyorsunuz çünkü anti aimi düzgün çalışmıyor lualarıyla beraber.

iyi yanı: undetected

kötü yanı: ragebotu çok belli ediyor, legitbotu da çok iyi değil ama iş yapar çok övülecek bir hile değildir

görüşlerim: bu hileyi 2 ay kullandım ve hvh konusunda gerçekten kötü bir hile, taplenip duruyorsunuz çünkü anti aimi düzgün çalışmıyor lualarıyla beraber.

kötü yanı: ragebotu çok belli ediyor, legitbotu da çok iyi değil ama iş yapar çok övülecek bir hile değildir
halkı bilgilendirdiğin için eyvallah koçum

prim hvh konusunda hiçbir zaman kötü olmadı, Crâck kullandıysan bilemem. invite wave demişsin kanka prim diğer hileler gibi wave almıyor, invite request atıyorsun ona göre dönüş sağlanıyor invite veriliyor

prim hvh konusunda hiçbir zaman kötü olmadı, Crâck kullandıysan bilemem. invite wave demişsin kanka prim diğer hileler gibi wave almıyor, invite request atıyorsun ona göre dönüş sağlanıyor invite veriliyor
dostum sen ne anlatıyorsun a*k :D herkese 1 invite waveden geldi geçen aylarda. ayrıca Crâck mrack işim olmaz yaptığım cirodan haberin yok Crâck muamelesi yapıyosun bana :) umarım bu çok bilmişliğin bir işe yarar günün birinde

şu çıkan son roll muhabbetlerinden sonra override resolverı bile hiçbir işe yaramadı v1 sürümüne lafım yok ama şu an berbat durumda anti aimi de rezil :D

IMG_5696.png

bu da inv wave sırasında oluşturduğum öylesine bir hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt