public versiyonu bu ayrıca private değil dev sürümü var ona da invite wave gelip duruyoprimordial private değil mi satış sırasında banlanabilir hesap
halkı bilgilendirdiğin için eyvallah koçumgörüşlerim: bu hileyi 2 ay kullandım ve hvh konusunda gerçekten kötü bir hile, taplenip duruyorsunuz çünkü anti aimi düzgün çalışmıyor lualarıyla beraber.
iyi yanı: undetected
kötü yanı: ragebotu çok belli ediyor, legitbotu da çok iyi değil ama iş yapar çok övülecek bir hile değildir
prim hvh konusunda hiçbir zaman kötü olmadı, Crâck kullandıysan bilemem. invite wave demişsin kanka prim diğer hileler gibi wave almıyor, invite request atıyorsun ona göre dönüş sağlanıyor invite veriliyorgörüşlerim: bu hileyi 2 ay kullandım ve hvh konusunda gerçekten kötü bir hile, taplenip duruyorsunuz çünkü anti aimi düzgün çalışmıyor lualarıyla beraber.
iyi yanı: undetected
kötü yanı: ragebotu çok belli ediyor, legitbotu da çok iyi değil ama iş yapar çok övülecek bir hile değildir
dostum sen ne anlatıyorsun a*k herkese 1 invite waveden geldi geçen aylarda. ayrıca Crâck mrack işim olmaz yaptığım cirodan haberin yok Crâck muamelesi yapıyosun bana umarım bu çok bilmişliğin bir işe yarar günün birindeprim hvh konusunda hiçbir zaman kötü olmadı, Crâck kullandıysan bilemem. invite wave demişsin kanka prim diğer hileler gibi wave almıyor, invite request atıyorsun ona göre dönüş sağlanıyor invite veriliyor