Open Source PointBlank TK VIP Hack Source Code

fr3dofficial

TG: fr3dofficial
Banned
Yıllar önce yaptığım proje pointler haliyle fix
C# wpf ile kodlandı
Basit bir Hwid ve sürümü kontrolü mevcut kodlarda onu pasif edersiniz
q2p51y5.jpg

pw0kioo.jpg

Pointerlerin string patternlerini önceki konularımda bulabilirsiniz görselde gördüğünüz tüm özelliklerin patterni paylaştım.

(Linkin uzun ömürlü olması için telegram grubumda paylaştım. Gruba katılmak isteyen girebilir bazı projeler oradan vermeyi düşünüyorum)

Son düzenleme:
I noticed he is banned, do anyone tested it ? It's working ? Inside the the .rar there is an encrypted compiled executable, this executable is hidden in 10 different folders named "confused", could be a virus ? He was maybe trying to bait people making them clicking folders many times and let them run the executable by mistake. Can someone let me know if this source code is reliable and working as well ? I'm a little bit scared about it...

Google translate:

Yasaklandığını fark ettim, bunu test eden var mı? Çalışıyor mu? .rar'ın içinde şifrelenmiş derlenmiş bir yürütülebilir dosya var, bu yürütülebilir dosya "confused" adlı 10 farklı klasörde gizli, bir virüs olabilir mi? Belki de insanları kandırmaya çalışıyordur, klasörlere defalarca tıklamalarını ve yürütülebilir dosyayı yanlışlıkla çalıştırmalarını sağlıyordur. Birisi bana bu kaynak kodunun güvenilir olup olmadığını ve çalışıp çalışmadığını söyleyebilir mi? Biraz korkuyorum...

Son düzenleme:
nasıl yapıyoruz bu source kodlarını bir video veya yardımcı olacak bir içerik paylaşır mısınız çoğu kişi yapmayı bilmiyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt