fr3dofficial

TG: fr3dofficial
Gold Üye
Şimdiden çalıpta başka forumda paylaşanın mQ- Ben başka forumdan çalıp burada paylaşmıyorum sizde saygı gösterirseniz sevinirim <3.
+ olarak şuan oyunda No Fall Damage bulabilen bir allahın kulu yok bilen 1-2 kişi var onlarada ben anlattım Lütfen konuya benden çaldın yazmayın. Yazacaksanız kanıt atın :D

Önce oyuna giriyoruz 100 taratıyoruz.
Sonra yere atlıyoruz ve canımız ne kadar indiyse aradaki farkı taratıyoruz.
Ama bazen çıkmıyor geç taratırsanız. O yüzden suspend edin tam atladığınız da hasar aldığınız da. Aldığınız hasarı next scan olarak aratın.
Uğraşmak istemeyenler için pointer bırakıyorum günceldir demin çıkardım taze taze 😁

Pointer -> "PointBlank.exe"+00F9B6C0
OFFSET -> 1E4
Value -> 0'a sabitleyiniz. (veya ayarlamalıda yapabilirsiniz mesela 1 yaparsanız nerden atlarsanız atlayın 1 canınız gider)

Şimdiden çalıpta başka forumda paylaşanın mQ- Ben başka forumdan çalıp burada paylaşmıyorum sizde saygı gösterirseniz sevinirim <3.
+ olarak şuan oyunda No Fall Damage bulabilen bir allahın kulu yok bilen 1-2 kişi var onlarada ben anlattım Lütfen konuya benden çaldın yazmayın. Yazacaksanız kanıt atın :D

Ama bazen çıkmıyor geç taratırsanız. O yüzden suspend edin tam atladığınız da hasar aldığınız da. Aldığınız hasarı next scan olarak aratın.
Uğraşmak istemeyenler için pointer bırakıyorum günceldir demin çıkardım taze taze 😁

OFFSET -> 1E4
Value -> 0'a sabitleyiniz. (veya ayarlamalıda yapabilirsiniz mesela 1 yaparsanız nerden atlarsanız atlayın 1 canınız gid
Bu konularda bilgilisin galiba aimbot yapımıni biliyomusun

OFFSET -> 1E4
Value -> 0'a sabitleyiniz. (veya ayarlamalıda yapabilirsiniz mesela 1 yaparsanız nerden atlarsanız atlayın 1 canınız gider)
Name ESP eskiden adamın üstüne Nişan alıp 256 aratiyorduk sonra 0 next scan name ESP buluyorduk geçen denedim artık olmuyo niye acaba bilgin varmı walhack yaptım ama sevmedim dikkatimi dağıtıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt