fr3dofficial

TG: fr3dofficial
Gold Üye
Arkadaşlar şimdi ikinci bypass yöntemini anlatacam başka yötemlerde var istek gelirse yine paylaşabilirim. Debugger ile daha sağlıklı bypass yapabiliyorsunuz ve daha kolay oluyor :)
Herneyse şimdi size Process Hacker ile pointblankda tek ellik bypass yapmayı gösterecem. (Oyun bitimine yakın veya oyun bitince oto kapanacaktır. Sınırsız değildir ama CB yemezsiniz.)

İlk olarak Undetected bir ProcessHacker lazım size.
Daha sonra oyuna girin yönetici olarak çalıştırın process hackeri
Sonra pointblanka çift tıklayın.
Threads kısmına girin.
Burada CB.CBM threadleri göreceksiniz. Üçünüde seçin ve SUSPEND yapın. Ama belli aralıklarla yine resume yapmanız gerekiyor.
Koda dökerseniz aslında maç boyunca sorunsuz kullanabilirsiniz.
Mantık şöyle Threadleri suspend ediyorsunuz ve CB donuyor. Ama bir kontrol var sunucu taraflı veya local bilmiyorum onu tam. Herneyse o kontrol çalıştığı zaman eğer cb yanıt döndürmezse kapanıyor oyun.

Yine özet geçeyim.
Process hacker dan threads kısmına giriyorsunuz. CB.cbm leri buluyorsunuz ve hepsini suspend ediyorsunuz. Size tavsiyem 2-3DK da bir resume yapın. Yine 2-3DK sonra suspend yapın.
Yani sınırsız yapabilirmisiniz bilmiyorum çok üstüne durmadım tesadüfen buldum bu yöntemi.
Windows7 ler için pc hunter ile yapabileceğiniz bir bypass yöntemide var ama win7 kullanan olduğunu sanmıyorum. PCHunter windows10da çalışmıyor.

Debugger ile yapılan bypass methodu için konuya en az 15 like gelirse onuda öğretirim.

Daha sağlıklı yöntemleri var. Proces hacker yerine konsol aracılığı ile suspend ettirebilirsiniz. Process hacker log bırakıp anti cheate takılabilir.

Daha sağlıklı yöntemleri var. Proces hacker yerine konsol aracılığı ile suspend ettirebilirsiniz. Process hacker log bırakıp anti cheate takılabilir.
Evet o yüzden undetect kullanmak gerekiyor reis. Forumda paylaşım yapıcam undetected ph

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt