Videoda ki sürüme HP Kontrolü & Takım Kontrolü & Dokunulmazlık Süresi Eklenmiştir
Projeyle beraber alacaklarınız;
- C# PROJE olarak teslim edilecek.
- PB'ye güncelleme geldiğinde sadece 15-20dk'ınızı ayırarak aimbotu güncelleyebileceksiniz. (PATTERN STR Yöntemi)
- KODLARIN YANINDA AÇIKLAMALAR EKLEDİM BU SAYEDE AİMBOTUN MANTIĞI KOLAYCA KAVRAYABİLECEK VE DİĞER OYUNLARDA DA AİMBOT GELİŞTİRMEKTE ZORLANMAYACAKSINIZ.
- Takım kontrolü özelliği sayesinde isterse sadece kırmızı takıma veya sadece mavi takıma kitlenecek. ALL seçerek herkes tek modunda herkese kitlenir veya oto rakip takıma seçerek mavideyse kırmızıya kırmızıdaysa maviye kitlenmesini sağlar.
- İçerisinde HP kontrolü mevcuttur yani oyuncu sadece yaşıyorsa kitlenecektir.
Ayrıca Dokunulmazlık süresi yani yeni doğduysa ve mermi yemiyorsa kitlenmeyecek süresi bitince kitlenecek.
Proje + XYZ- Entity list bulma yöntemi + diğer tüm herşeyiyle verilecektir.
Pointer bulma ve PATTERN STR eğitimleri video olarak iletilecek. Videoda bulunan eğitimler çok detaylıdır.
Projeyi alan kişiye sadece 1 kez anydesk bağlanılacak ve proje hakkında bilgiler verilecektir. neyin ne olduğu nasıl yapılacağı temel bir eğitim.
Ayrıca bu projeyi aldığınızda esp name, health esp, esp box, skeleton esp, esp line gibi herşeyi yapabileceksiniz. Çünkü temel mantık aynı. Zaten ESP içinde musait olduğumda bir video paylaşacağım. Kodlama bilgisi olan birisi rahatlıkla tüm esp özelliklerinide yapacaktır.
Fiyat:
10.000₺
Ödeme Yöntemi
Bitcoin
Sadece 3 kişiye satılacaktır. Daha sonra satışlar birdaha açılmamak üzere kapanacaktır.
Satın almak için Telegram:
Sorularınız varsa telegram üzerinden iletin konuya yapılan yorumlara bakmıyorum.
Projeyi alan kişiye sadece 1 kez anydesk bağlanılacak ve proje hakkında bilgiler verilecektir. neyin ne olduğu nasıl yapılacağı temel bir eğitim.
Ayrıca bu projeyi aldığınızda esp name, health esp, esp box, skeleton esp, esp line gibi herşeyi yapabileceksiniz. Çünkü temel mantık aynı. Zaten ESP içinde musait olduğumda bir video paylaşacağım. Kodlama bilgisi olan birisi rahatlıkla tüm esp özelliklerinide yapacaktır.
Fiyat:
10.000₺
Ödeme Yöntemi
Bitcoin
Sadece 3 kişiye satılacaktır. Daha sonra satışlar birdaha açılmamak üzere kapanacaktır.
Satın almak için Telegram:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sorularınız varsa telegram üzerinden iletin konuya yapılan yorumlara bakmıyorum.