Arıyorum Piyasadaki en iyi LoL scriptini arıyorum.

Lucretius

Diamond Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Eminim ki çoğu kişi benim gibi visualleri, evade'ı, orbwalkerı vs. sağlam bir script arıyordur. Bütçe problemi yok, şuanda undetected olan private & public fark etmeksizin bildiğiniz bütün script alternatiflerini ayrıntılarıyla birlikte yazabilirsiniz.

pentasharp banlatmıyor flashtan falan bootluyorsun pc yi 2 1 aydan fazla kullandım ban yemedim tavsiye ederim

pentasharp banlatmıyor flashtan falan bootluyorsun pc yi 2 1 aydan fazla kullandım ban yemedim tavsiye ederim
Aynı şekilde Nyrex kullandım 2'side toir sanırsam 3 haftadan fazla kullandım en sonunda ban yedim, spoofladım 2 gün sonra tekrar ban yedim aramda level kasarken.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Eminim ki çoğu kişi benim gibi visualleri, evade'ı, orbwalkerı vs. sağlam bir script arıyordur. Bütçe problemi yok, şuanda undetected olan private & public fark etmeksizin bildiğiniz bütün script alternatiflerini ayrıntılarıyla birlikte yazabilirsiniz.
Private suite, legendsense engine soul, ven ve İmperial şuanda en iyi lol scriptleridir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Engine Soul, VEN, Imperial'ın satın alabileceğimiz herhangi bir linkini atabilir misin.
Discordlarını vereyim fakat ven için vouch alman gerekli ve yeterli slotu yok diye biliyorum ve sunucularında vs yokum maalesef

Discordlarını vereyim fakat ven için vouch alman gerekli ve yeterli slotu yok diye biliyorum ve sunucularında vs yokum maalesef

Teşekkür ederim, İmperial'in videosunu aradım da bulamadım Enginesoul'un 1-2 videosunu bulabildim daha da yok.

HPE kullanabilirsin external ama piyasada ud tek o var
External olduğu için anticheat tarafından keşfedilme olasılığı daha yüksek değil mi? Internal hileler daha safe diye biliyorum. HPE iyi midir memnun musun?

Enginesoulu kullanarak tr de grandmaster 404lp olmustum oneririm.
Bir kaç kişinin yorumuna baktım da o kadar iyi değil diyorlar. LS'de de devler sadece ADC herolara odaklanmış birde ayrıyeten Yasuo iyi diyorlar o kadar, sen ne diyorsun bu duruma?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt