Pixel Bot Yapanlar İçin Algılama Sorunu Çözümü.

Moussee

Gold Üye
Selam.
Şu aralar popüler olan hemen hemen herkesin biraz uğraş ile yapabileceği Pixel botların en büyük sorunu bildiğiniz gibi belirlediğiniz görüntüyü yakalayamaması. Bu yöntem ile Metin taşlarını algılayamama gibi bir durumunuz ortadan kalkıyor. Yapmanız gereken Algılanmayan bir CE ile texture' unun silinmesini istediğiniz metinin "dds" uzantısını bulmanız ve değerini boşluk bırakmanız.
Not: Silme işlemlerini ch ekranında yapın fakat bir kere haritaya giriş yapmış olmanız gerekiyor yoksa aratırken modellemeleri taratamazsınız.
Ban riski şuan için yoktur.

Click olayında sorun yaşayan arkadaşlar, Click fonksiyonunu dolaylı yoldan fare makronuza ekleyebilirsiniz. Örneğin farenin makro tuşuna tıklama emri verin o makro tuşuna da sağ click fonksiyonu verin.

Bazı server larda modelleme isimleri farklılık gösterir.

Geçen ay birisi bana bazı programlar aracılığı ile fareye fake makro gösteriyordu. Örneğin farenin orta tuşunu sağ click yapıyordu ve click fonksiyonunu dolaylı yoldan oradan alıyordu.

Geçen ay birisi bana bazı programlar aracılığı ile fareye fake makro gösteriyordu. Örneğin farenin orta tuşunu sağ click yapıyordu ve click fonksiyonunu dolaylı yoldan oradan alıyordu.
urielde bu programlar engelli durumda bildiğim kadarıyla

urielde bu programlar engelli durumda bildiğim kadarıyla
Ezber kod yazılırsa evet fakat biraz üstüne düşersen pixel botun engellenmesi imkansızdır. Saçma sapan pixel botlara yığınlarca para veren kullanıcılar için bu paylaşımı yaptım,

Ezber kod yazılırsa evet fakat biraz üstüne düşersen pixel botun engellenmesi imkansızdır. Saçma sapan pixel botlara yığınlarca para veren kullanıcılar için bu paylaşımı yaptım,
pixelbot zaten engellenmiş değil çalışıyor fakat sol tık guileri çalışmıyor onun yürütme olayını fixlemişler

Makro mause olmayanlar nasıl bir yol izlemeli ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt