Çözüldü PCSX2 Tanıtım & Kurulum | PS2 Emulator, PS2 Oyunları Bilgisayarda Oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakPH

Gold Üye
Herkese iyi forumlar bu program için açılacak en uygun post konumu burası olur diye düşündüm yanılıyorsam yetkililer taşıyabilirler sıkıntı olmaz.
Playstation 2 Oyunlarını Bilgisayarda oynamak başlık ve içerik bunun üzerine olacak resimlerle veya yazılarla anlatabilirdim
ama çok fazla ve gereksiz soruyla karşı karşıya kalmak yerine bir video hazırladım donanım gücünüz farketmez onboard ekran kartı ve 4gb ram'le bile işinizi görebilirsiniz
Yazılı metin olarak anlatım sunucam ek olarak videolu anlatım da mevcut , videoda bahsi geçen ve cevaplanmış yerlerden sorular gelirse cevaplamayacağım bunun bilgisini vermek istedim.

:yazı:
1-PCSX2(emulatör) ister verdiğim linklerden ister kendi websitesinden ücretsiz bir şekilde indiriniz
2-Gelen setup'da kurulum konumu ve portable veya değil sürüm seçtikten sonra next diyerek kurunuz.
3-Emulator kurulduktan sonra kendi minik bir iç kurulumu daha mevcut burada Bios istiyor benim videoda gösterdiğim şekilde indirebilirsiniz veya uğraşmayın diye aşşağıdaki linklerden direkt mega adresinden indirip bios klasörünün içine dosyaları bırakacaksınız.
4-Gerekli kişisel ayarlamalarınızı yaptıktan sonra "Oyun.iso" seçerek istediğiniz Playstation2 oyununu oynayabileceksiniz.
desteklenen oyunları PCSX2 Compatibility listesinde görebilirsiniz(webden arayarak)
5-Keyfinize bakın
:video:
Video'da şiddet vs. içerik yoktur bizzat tarafımca lakin önizleme için seçtiğim ve oynadığım oyun God of War olunca :d youtube otomatik getirmiş kısıtlamayı

:indir:

Önerdiğim oyun indirme siteleri :

Bu kadar umarım eğlenirsiniz biraz da nostaljiyle birlikte.
NOT
Bu arada "her oyunda" farklı ayarlar yapmanız gerekebilir akıcı bir şekilde oynamak istiyorsanız hiç uğraşmadan hız hacklerini 5.seviyeye alın ve fps sınırlamasını devre dışı bırakın (F4 tuşu ile.) yine de önermem çünkü çok hızlı olunca da biraz tuhaf kaçıyor 15-20 sene öncesi için hazırlanmış oyunlar 105FPS ile oynayınca tad vermeyebilir eğer SPEED Run içeriği yapmıyorsanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt