Çözüldü pc internet gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlayA

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
başlıkta olduğu gibi pcme internet gelmiyor dün geceye kadar sorunsuz oynuyordum kapaticaktim bilgisayarı, içinden kapanmamisti alt f4 olsun başlangıç yerinden olsun bende kasa tuşuna basarak kapattım bu arada birde yanlışlıkla javayi devre dışı bıraktım dün bundan da kaynaklı olabilir mi cevap verirseniz iyi olur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Tahminimce zararlı bir yazılım kullanmayı denemişsin ve Malware açmışsın, sanırsam internet driverların silinmiş, birde bu kapanma sorunuda ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Önerim ise MalwareBytes ile tarama yapman, zararlı yazılım tespit edilirse format atman olacaktır.

Tahminimce zararlı bir yazılım kullanmayı denemişsin ve Malware açmışsın, sanırsam internet driverların silinmiş, birde bu kapanma sorunuda ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Önerim ise MalwareBytes ile tarama yapman, zararlı yazılım tespit edilirse format atman olacaktır.
haklısın kullandım ama birseu yoktu böyle gene olmuştu kapayıp açtığımda yine de vardı internet 10+ gündür kullanıyorum belki daha fazla içinde kötü birsey olduğunu sanmam bu arada defenderjm kökten kapali peki geri nasıl getirebilirim inti

başlıkta olduğu gibi pcme internet gelmiyor dün geceye kadar sorunsuz oynuyordum kapaticaktim bilgisayarı, içinden kapanmamisti alt f4 olsun başlangıç yerinden olsun bende kasa tuşuna basarak kapattım bu arada birde yanlışlıkla javayi devre dışı bıraktım dün bundan da kaynaklı olabilir mi cevap verirseniz iyi olur
git format at ne indirdiysen kısa çözüm

sistem > kurtarma > bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden bilgisayarınızı sıfırlayın (hicbir usbnız yok ise) ethernet kablosu kullanıyorsanız modeminizin yanına gidip kabloyu biraz oynatın temassızlık olabilir

netsh winsock reset
netsh int ip
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig/flushdns

son olarak bu komutları calıstırıp reset atın bilgisayarınıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt