fakubicmal
Gold Üye
süperlig maçlarını izlerken telefonda inat tv var ama bilgisiyara yükleyemiyoruz bilgisiyar için bir uygulama var mı (sitelerden izle demeyin sitelerde çok donuyor)
kanka maalesef pc için bir uygulama yok ancak emilatör kurarak izlersin emilatorde apk indirmek içinsüperlig maçlarını izlerken telefonda inat tv var ama bilgisiyara yükleyemiyoruz bilgisiyar için bir uygulama var mı (sitelerden izle demeyin sitelerde çok donuyor)
bronz uye ve üzeri katılım konuyu ıyı okuyun lutfen@Genisys doğru tahmini yapanların içinde bende vardım niye yazmadın
Hocam merhabalar, dediğiniz inat box vb. uygulamalar da zaten o veriyi direkt internet sitelerinden çekiyor kasması saçma geldi önerebileceğim Papazsport var reklam sitede çok fazla mevcuttur diye tahmin ediyorum Brave browser veya Adguard vb. eklentiler ile giriş yaparsanız daha iyi olacaktır, Google arama kısmındaki bit.ly adresinden çalışan siteye geçiş yapabilirsiniz.süperlig maçlarını izlerken telefonda inat tv var ama bilgisiyara yükleyemiyoruz bilgisiyar için bir uygulama var mı (sitelerden izle demeyin sitelerde çok donuyor)
maç günü deneme vermiyorlarHocam merhabalar, dediğiniz inat box vb. uygulamalar da zaten o veriyi direkt internet sitelerinden çekiyor kasması saçma geldi önerebileceğim Papazsport var reklam sitede çok fazla mevcuttur diye tahmin ediyorum Brave browser veya Adguard vb. eklentiler ile giriş yaparsanız daha iyi olacaktır, Google arama kısmındaki bit.ly adresinden çalışan siteye geçiş yapabilirsiniz.
Umarım site ismi reklam olarak geçmez..
Edit : Eğer 1-2 günlük izleyip bırakacaksanız IPTV sağlayıcılarının deneme sürümleri var iletişime geçerek deneme sürümü alabilirsiniz ücretsiz.
Yabancı IPTV sağlayıcıları veriyordur belki ya denemediğim için bir şey diyemem.maç günü deneme vermiyorlar
süperlig maçlarını izlerken telefonda inat tv var ama bilgisiyara yükleyemiyoruz bilgisiyar için bir uygulama var mı (sitelerden izle demeyin sitelerde çok donuyor)