pc den maçları izleyebileceğim uygulama

fakubicmal

Gold Üye
süperlig maçlarını izlerken telefonda inat tv var ama bilgisiyara yükleyemiyoruz bilgisiyar için bir uygulama var mı (sitelerden izle demeyin sitelerde çok donuyor)

süperlig maçlarını izlerken telefonda inat tv var ama bilgisiyara yükleyemiyoruz bilgisiyar için bir uygulama var mı (sitelerden izle demeyin sitelerde çok donuyor)
kanka maalesef pc için bir uygulama yok ancak emilatör kurarak izlersin emilatorde apk indirmek için

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben yıllık 1.5k verdim heryerden izliyorum pc tablet telefon tv ücretsizlerle uğraşana kadar ver yıllık sorunsuz izle derbiyi donmadan izleyim5sn gecikmeyle 4k yayın verdi adamlar

Hocam merhabalar, dediğiniz inat box vb. uygulamalar da zaten o veriyi direkt internet sitelerinden çekiyor kasması saçma geldi önerebileceğim Papazsport var reklam sitede çok fazla mevcuttur diye tahmin ediyorum Brave browser veya Adguard vb. eklentiler ile giriş yaparsanız daha iyi olacaktır, Google arama kısmındaki bit.ly adresinden çalışan siteye geçiş yapabilirsiniz.

Umarım site ismi reklam olarak geçmez..

Edit : Eğer 1-2 günlük izleyip bırakacaksanız IPTV sağlayıcılarının deneme sürümleri var iletişime geçerek deneme sürümü alabilirsiniz ücretsiz.

Hocam merhabalar, dediğiniz inat box vb. uygulamalar da zaten o veriyi direkt internet sitelerinden çekiyor kasması saçma geldi önerebileceğim Papazsport var reklam sitede çok fazla mevcuttur diye tahmin ediyorum Brave browser veya Adguard vb. eklentiler ile giriş yaparsanız daha iyi olacaktır, Google arama kısmındaki bit.ly adresinden çalışan siteye geçiş yapabilirsiniz.

Umarım site ismi reklam olarak geçmez..

Edit : Eğer 1-2 günlük izleyip bırakacaksanız IPTV sağlayıcılarının deneme sürümleri var iletişime geçerek deneme sürümü alabilirsiniz ücretsiz.
maç günü deneme vermiyorlar

internetten özellikte x üzerinden maç linklerini kolayca bulabilirsin ek olarak pc üzerinden almaya bence gerek yok

selçuksports apk halini emülatorden indirebilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt