Kardeşim bırak bilgisayarı gece hangi sektörde para var dışarıda kafede çalış harçlığını biriktir okuldan sonra.Arkadaşlar bi iş fikri var aklımda 5 6k para lazım saat sabah 8 den öğlen 4 e okulum var hafta sonları full boşum gece 5 6 ya kadar yapabileceğim bi iş varmı öneriniz varnı
kral okuldan sonra spora falan gidiyorum ona pek zamanım yok daha çok pc başındayımKardeşim bırak bilgisayarı gece hangi sektörde para var dışarıda kafede çalış harçlığını biriktir okuldan sonra.
harçlığım o kadar fazla değil haftalık 600 flnen kolayı harçlık biriktir
çalışmak için vaktim yok dışarıdakolpa kanka zor öyle havadan sudan para kazanman bilgisayarda git çalış 1 2 saat daha iyi hem bişeyler öğrenmiş olursun
evdeyken yapabileceğin şey ud bir hile al elmas 3 hesap al elmas 3 hesabı immortal 1 e kas g2g gamermarkt vb sitelerde satışa koy 1 1.5k gibi getirisi olur 1 hesabınArkadaşlar bi iş fikri var aklımda 5 6k para lazım saat sabah 8 den öğlen 4 e okulum var hafta sonları full boşum gece 5 6 ya kadar yapabileceğim bi iş varmı öneriniz varnı
hile işi olayını lolde yapmayı düşnüyorum valoda sıkıntılı biraz spoof falan bide benim asus anakartevdeyken yapabileceğin şey ud bir hile al elmas 3 hesap al elmas 3 hesabı immortal 1 e kas g2g gamermarkt vb sitelerde satışa koy 1 1.5k gibi getirisi olur 1 hesabın
Bilgisayar başında yapabileceğin maximum şey edit falandır öğrenip yeteneklerini kullanarak para kazanabilirsinArkadaşlar bi iş fikri var aklımda 5 6k para lazım saat sabah 8 den öğlen 4 e okulum var hafta sonları full boşum gece 5 6 ya kadar yapabileceğim bi iş varmı öneriniz varnı