Çözüldü PAYLAŞTIĞIM HİLE HAKKINDA | DEVICE/NAL IS ALREADY USE HATASI ALANLAR ICIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gamebreaker

gamebreaker.cc | private solutions
Prime Üye
İletişim
Paylaştığım hile: https://cheatglobal.com/konu/valorant-external-only-esp-undetected.30250/
unknown.png

Paylaştığım hile: https://cheatglobal.com/konu/valorant-external-only-esp-undetected.30250/
Bu hatayı alanlar bu konuda atıcağım exeyi
yönetici olarak çalıştırarak hatayı çözebilirler.

Downlaod:

VirusTotal:

Hata devam eder ise discord: OlcY#0001

hocam hileyle sıfır hesaptan yücelik 2ye kadar kastım sonra ban yedim :(
elinze sağlık güzel hile
ve size sorum external hile normal hile arasında ki fark ne bir hile cihaz bani digeri sadece hesap banı atıyor

hocam hileyle sıfır hesaptan yücelik 2ye kadar kastım sonra ban yedim :(
elinze sağlık güzel hile
ve size sorum external hile normal hile arasında ki fark ne bir hile cihaz bani digeri sadece hesap banı atıyor
External demek oyuna erişmeden, bilgileri memoryden çeken yazılımdır, Internal ise oyuna inject olur bilgileri oyundan çeker. External hile ile tespit edilip manual ban yersiniz fakat kanıtlayamadıkları için hwid ban(cihaz banı) yemezsiniz. Internal hileyi bilgisayarınızda tespit edip kanıtladıktan sonra cihaz banı, hesap banı yersiniz. Umarım açıklayabilmişimdir.

@Lem merak ettiğim birşey var imzan aklıma takıldı madem o kadar çok paran var neden 1000 1500 liralık monitör ve toplasan 200 lira etmeyecek klavye mouse kullanıyorsun ?

External demek oyuna erişmeden, bilgileri memoryden çeken yazılımdır, Internal ise oyuna inject olur bilgileri oyundan çeker. External hile ile tespit edilip manual ban yersiniz fakat kanıtlayamadıkları için hwid ban(cihaz banı) yemezsiniz. Internal hileyi bilgisayarınızda tespit edip kanıtladıktan sonra cihaz banı, hesap banı yersiniz. Umarım açıklayabilmişimdir.
ama external hileler fpsi yer

ama external hileler fpsi yer
fps çok dert değil fakat ilgili kişilere bir şey daha sormak istiyorum şimdi benim aklımda kurduğum senaryo şu arkadaşım benim main hesabıma girecek bende yan hesaplarla sürekli hile açıp maç kazandıracağım bu durum main hesabım için riskli mi ? ve sürekli yan hesap nerden bulabilirim dereceliye uygun

@Lem merak ettiğim birşey var imzan aklıma takıldı madem o kadar çok paran var neden 1000 1500 liralık monitör ve toplasan 200 lira etmeyecek klavye mouse kullanıyorsun ?
Monitörlerin toplamı 6000 TL klavyem kırıldığı için internetten en hızlı geleni sipariş ettim mouse Aerox 3 800 TL civarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt