[Paylaşım] Discord Token Onliner | Güvenli ve Açık Kaynak

Suki

Diamond Üye
İletişim
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlerle Discord kullanıcılarının işlerini kolaylaştıracak bir Token Onliner aracı paylaşmak istiyorum. Bu araç, tamamen güvenli ve açık kaynaklı olup, kötü amaçlı herhangi bir yazılım içermez. Amacı, özellikle bot kullanıcılarının online durumlarını kolayca yönetmelerine yardımcı olmaktır.

Bu araç ne yapar?

• Discord token'ınızı kullanarak online durumunuzu sürekli aktif tutar.
  • Özellikle bot geliştirenler veya sürekli online kalması gereken kullanıcılar için tasarlanmıştır.
  • Basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.

Neden güvenilir?

• Kodlar tamamen açık kaynaklıdır (isteyenler inceleyebilir).
  • Kötü amaçlı bir işlem ya da güvenlik riski yaratacak hiçbir kod içermez.
  • Kullanımı tamamen şeffaftır ve nasıl çalıştığını adım adım açıklıyorum.

Nasıl kullanılır?

1. İndirin: [ ]
  2. Token bilgilerinizi girin (merak etmeyin, bilgileriniz güvende).
  3. Araç çalışmaya başladığında Discord hesabınızın online durumu sürekli aktif kalacaktır.

Not:

Bu araç Discord’un kullanım politikalarına uygun bir şekilde tasarlanmıştır ve kötü amaçlı herhangi bir işlem içermez. Ancak, herhangi bir sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Kullanım koşullarını mutlaka okuyunuz.

Kaynak Kodu:

Güvenliği kendiniz kontrol etmek isterseniz, kodu burada inceleyebilirsiniz: [GitHub veya başka bir açık kaynak bağlantısı].

Sorularınız ya da önerileriniz varsa yorumlarda paylaşabilirsiniz! 😊

İyi forumlar,

Hpeaus / Discordify

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yararlı bir paylaşım olmuş hocam. Teşekkürler.

kodlara bakmadım fakat 1 kere açınca mı hep online oluyor yoksa program hep açık olunca mı oluyo

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt