Payday 3 Eklentiler ve Yetenekleri Açma | Unlock All Attachments - Unlock All Perks

GokoCostello36

pashanim.com
Uzman Üye
İletişim
Merhaba Arkadaşlar.

Unlockerlar bana ait değildir sadece paylaşıyorum.
Ve "Online Fix" (Crâck) Edition'da crash hatasını gidermek için bilgilendirmek istedim...

Öncelikle Modların çalışması için ayarlamalar yapmamız gerekiyor.

Steam

EpicGames

Boşluktaki kısma "-fileopenlog" yazıp çıkıyoruz.

GamePass'den
oyunun giriş yapıyorsanız oyunun dosyalarına girip

Payday3>Content>Payday3>Binaries>WinGDK>Payday3Client-WinGDK-Shipping.exe'den kısayol oluşturup
Görseldeki Şekilde hedef yazan kısmın sonuna bir boşluk bırakıp "-fileopenlog" yazıp uygula diyorsunuz.
Ve oyunu bu kısayol üzerinden çalıştırmanız gerekiyor masaüstünüze atabilirsiniz.

OnlineFix (Crâck)
İçin ise oyunun dosyalarının içerisin'de bulunan OnlineFix.json dosyasını notepad ile çalıştırıp

görseldeki gibi "arguments" yazan yerin yanındaki "" olan yere -fileopenlog yazıp kayıt ediyoruz.

:kullan:
İşlemlerimiz bittiğine göre unlockerları kuralım.
Oyunun dosyalarına gelip Payday3>Content>Paks dosyasının içine "~mods" bu şekilde ~mods olacak şekilde direkt mods değil yanda yazdığım gibi herkes karıştırıyor bu şekilde klasör oluşturup size verdiğim unlockerları içine atıyoruz ve oyuna giriyoruz.

:indir:

:ozellik:

Tüm avantajların kilidini açar, beceri puanları verir.
Geri kalanların kilidini açmak için ilk yeteneği araştırmanız gerekir, ancak ondan sonra hepsine sahip olursunuz.

her silaha ait tüm eklentilerinin kilidini açar (yine de bunlar için ödeme yapmanız gerekir). Ayrıca pompalı tüfekler artık atış başına 50 saçma atıyor. Eklentileri taktıktan sonra modu kaldırabilirsiniz, açmış olduğunuz eklentiler geri gitmez açık kalacaktır.

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.
İyi Oyunlar.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt