luksartwin
Diamond Üye
Pasting.Services
Aimbot, Triggerbot, Flickbot, Silentbot, Config System
FOV Settings, Delay Settings, Hold, Toggle and LClick Modes.
+ Unique build for every customer / Her müşteriye özel build
+ Slotted / Slotlu
+ Turkish, English, French, Bulgarian support / Türkçe, İngilizce, Fransızca, Bulgarca destek
+ 0 detection, 0 ban wave / 0 tespit edilme, 0 ban dalgası
Prices
Aylık - 600 TL
Sınırsız - 1500 TL
Windows 10 Pro/Home Bütün Sürümler Destekleniyor!
Windows 11 desteklenmiyor!
Satışa başlandığından beri bir kere bile tespit edilmedi.
Slots
13/15
Payment Methods
İninal, Papara, EFT, Havale, Crypto
Paypal (soon!)
satın almak için;
Aimbot, Triggerbot, Flickbot, Silentbot, Config System
FOV Settings, Delay Settings, Hold, Toggle and LClick Modes.
+ Unique build for every customer / Her müşteriye özel build
+ Slotted / Slotlu
+ Turkish, English, French, Bulgarian support / Türkçe, İngilizce, Fransızca, Bulgarca destek
+ 0 detection, 0 ban wave / 0 tespit edilme, 0 ban dalgası
Prices
Aylık - 600 TL
Sınırsız - 1500 TL
Windows 10 Pro/Home Bütün Sürümler Destekleniyor!
Windows 11 desteklenmiyor!
Satışa başlandığından beri bir kere bile tespit edilmedi.
Slots
13/15
Payment Methods
İninal, Papara, EFT, Havale, Crypto
satın almak için;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1 ayı geçti kullanıyorum, 0 sıkıntı 0 ban. + reppp
Ortalama 2 ay'a yakındır aktif olarak kullanıyorum ve şuan'a kadar hiç bir problem yaşamadım gerçekten büyük bir emek var ve bize bunu sunan tüm develop'lara teşekkür ediyorum.Başarılarının da devamını dilerim.
Bu gün yeni versiyonu çıktı deneyeceğim.. Bu adamların hilesi ban yedirtmiyor 15 gün eski versiyonunu kullandım
hileyi çekilişden kazanmıştım biliyorsunuz ve hilenin menüsü aşırı iyi ve videolarına göre aşırı iyi elime geçince size detaylı bilgi vereceğim
Arkadaşlar herkese selamlar ve iyi forumlar diliyorum tekrardan yaklaşık 40 gündür aktif olarak kullanmaktayım Main hesabım immo 3 620 RR Radiant'a ramak kaldı Extra olarak ise 1 adet immortal 2 2 adet Yücelik 1 smurf hesaplarım bulunmakta hiç bir şekilde hiç bir problem yaşamadım tekrardan ellerine kollarına saglık diyorum verilen emeğe'de sonuna kadar saygı duyuyorum.
Kaliteli ve güvenilir zaten şahsi hesaptan değilde kurumsal olarak iş yapması bile yeterli bir neden gelecek güncellemelerden de bahsetti +rep
Bizzat satın aldım, 2 haftadır kullanıcısıyım. Herhangi bir sorun yaşamadım, kurulumu vs gayet yardımcı olundu. Hesap boosting işinde gayet iyi bir şekilde kullanıyorum önce aylık aldım sonra kalıcıya çevirdim. +rep
hileyi 22-23 gündür kullanıorum 0 ban
bronz seviyesindeki adamı yücelik seviyesi adam yapabilio
Ben 20 gundur kullanıyorum 1 kez ban yedim ondada rage oynuyordum legit oynadığın sürece hilede ban yemiyorsun aimbot kalitesi spray kalitesi baya iyi.
Muhtemelen şuan ki kullanım sırasında tüm kullanıcılar arasında en yüksek rank a sahip olan benimde immortal 3 485 RR'dayım şuan için 23 24. günümdeyim hiç bir problem yasamadım ne bir ban ne baska bir sey hileyi nasıl kullandıgınız da cok onemlı o yüzden boş insan her yerde var malesef hile detect diyen arkadaş hangi kafa ile yazmıs çok anlamadım ancak suan a kadar 0 problem ki hile yayıncıları detect oldugu sürece gelip burada detect olmustur diye bilgilendirebilirler slotlu bir hile oldugu için insanları d0landırma gibi bir şey söz konusu degildir sadece hileyi almak degil nasıl kullandıgınızda cok onemlıdır.
Not: Radiant'a adım adım ilerliyorum ve hiç bir problem yasamıyorum o yüzden bir şey yazarken 2 kere düşünüp yazmanızı tavsiye ederim kendi başarısızlığınızı başkalarının başarısına bok atarım mahvetmeyin lütfen iyi forumlar.
Dt diyenler olmuş dürüst olayım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.Dt falan olsaydı yazardım çünkü az para değil.Support iyi Hwid reset için beklediğim maks süre 1 dakikayı geçmiyor. +REP
10-15 gündür 1k lık hesapla kullanıyorum herhangi bir ban olmadı sana kim söylediyse emin ol çekememezliktendir. adamlar işinin erbabı
madeust isinin ehli zaten, guvenebilirsiniz.
+rep güvenilir satıcı
bugün satın aldım ve sıkıntısız çalışıyor güvenerek satın alabilirsiniz
boş muhabbeti seviyorsunuz sanırım alanlar da yeni hesap yazmıs 1 arkadaş katılım tarihimi kontrol etmesini öneririm ban yiyen arkadaşın'da cihaz banı vardır muhtemelen 2. gün bugün yaklasık 12 saat kullandım her gün bir problem yasamadım ve her seyden once kullanmayı bılmekte onemlı dangalak gibi koşup full rage oynarsanız dünyanın en iyi cheat'ine sahip olsanız bile yine banlanırsınız manuel olarak detected olsaydı da şuan'a kadar çoktan ban yemiştim iyi forumlar dilerim lütfen boş muhabbetlerinizi kendinize saklayın.
Not : Legit kullanıcıyım kullandıgım süre boyunca ban yersem tekrardan konuya bilgilendirme sağlayacağım.
Bugün itibari ile bende satın aldım şuan için çok başarılı gözüküyor emegi geçen herkese teşekkür ederim.
Not: Madeust çok fazla ilgi gösterdi tereddüt etmenize gerek yok
Krallar sorun yok hile gayet iyi sorun benden dolayılmış bir sorun yok +rep
Son düzenleme: