Youne
Diamond Üye
Sizler için internetten yüksek miktarda kazancımın olduğu para kazandıran siteleri derledim referans linkimden kayıt olursanız sevinirim sizler için uzun uğraşlar/araştırmalar sonucu sizlerinde para kazanmasını sağlamaktayım.
Ek'de ki .pdf dosyasını indirerek konunun tamamını görebilirsiniz site maksimum 10bin kelime veriyor anlatımları sildim o yüzden, pdf dosyasında anlatımlar vardır herkese bol kazançlar
pdf dosyasını indir;
1: ParamOlsun:
Referanssız:
Ödeme alt limiti 10₺'dir.
2: GorevYap:
http://gorevyap.com refsiz
Görev ücretleri 0,10 ila 0,50 arası değişiyor, Total'de ilk kayıt olduğunuzda yapabileceğiniz 190+ görev bulunuyor Bu sitede'ki görevler oldukça basit bir görevi yerine getirmeniz için 10-15 saniye yeterli.
Ödeme alt limiti 20₺'dir.
-Görevcim:
Ödeme alt limiti 5₺
-GörevTube;
Ödeme alt limiti 10₺
-YorumYazParaKazan;
Anket çözerek para kazanma
Dentavox ;
Bu sistemde anket çözerek DCN coin kazanıyorsunuz.Ayda 1 kez ödeme alabiliyorsunuz. . Evet sistemden totalde bu zamana kadar yaklaşık 4.3Milyon DCN aldım (yaklaşık 600₺) Ödeme alabilmek için Hotbit.io'ya kayıt olarak alabilirsiniz orda kyc(kimlik) doğrulaması yok. DCN coini satıp Doge ya'da XRP'ye çevirip ve daha sonra türk borsası olan PARİBU'ya aktarın ve papara hesabınıza TL olarak çekin.
Real Research:
Anket başına 1$ üstü para kazanıyorsunuz ve çok kısa anketler var, ve level sistemi var daha çok level atladıkca daha cok anket geliyor ödemeyi kripto para olarak alıyorsunuz.
-Cevapla Kazan:
1 tane anket sitesi/uygulaması kullanıp 15-20₺ almak yerine 5 tane kullanın 80-100₺ alın. Ödeme alt limiti 20₺
-Havucum;
Ödeme alt limiti 20₺
-AnketCepte;
Ödeme alt limiti 10₺
-AkılFikir;
ödeme limiti 5000AF(yaklaşık 50₺)
-AnketHane;
ankethane.com refsiz
Ödeme alt limiti 15₺ olunca hesabınıza çekebilirsiniz, hem anket hem görev ve bazen çekilişlerde düzenleniyor
-Money Whale:
Özetle Money Whale uygulaması hayvan birleştirme oyunudur. Her hayvan birleştirdiğinizde hayvanlar bir üst levele geçer Burda amacımız oyun içinde sürekli bonus ve draw kısmını kullanarak altın kazanmak. Herhangi bir yatırım yok sadece reklam izliyorsunuz ve hayvanınız ilk 38.seviye'ye ulaştığında uygulama reklam kazancınız bir kısmını size ödüyor yani uygulama 38.seviye'de 50$'lık bir kazancın %20'sini size ödüyor. Yani buda günlük 10$ yapar.
-Mono:
Uygulama sizlere bildirim atarak sadece tıklayarak mono puanı kazanmanızı sağlıyor 1000 MP 1₺ yapıyor fakat burda Düello kısmında yüksek kazanç sağlayacağız. Düellolar'da kuponlar, indirimler var her gün düellolar oluyor ve onlara katılın düşük bir MP ödüyorsunuz. Ben mesela çoğu düelloya ilk tıklayıp kazanıyorum. Ücretsiz ürün domain kuponları kazandım 50-60₺'lik birşey kazandıysam bunu internet sitelerinde 30-40₺'ye satıyorum.
Pi;
24 Saat'de bir girip aktif ediyoruz. Referans numaramı kayıt girerseniz daha fazla kazım hızı veriyor
Pi bir kripto bara birimidir ve daha borsada sergilenmedi, sergilenene kadar bu uygulamayı kullanmaya devam edin
Bee;
Aynı Pi'de olduğu gibi 24 saatde bir girip aktif ediyoruz. Yukardaki referans numaramı kayıt aşamasında girerseniz daha fazla kazım hızı veriyor.
Rminer;
Rminer bize ücretsiz ETH madenciliği yapan bir android programıdır. İster yatırım ister yatırımsız bir şekilde bulut madenciliği yapabilirsiniz. Yukarda referans kodumu girerseniz 25Coin kazanırsınız, bu coin'i arttırıp MH/s alabilirsiniz daha fazla kazanırsınız daha fazla davet daha fazla kazançdır. Ödeme alabilmek için bir ETH cüzdanınız olmalı (Paribu,binance gibi borsalardan alabilirsiniz)
Dogex;
Dogex şuanda bizlere ücretsiz DogeCoin kazanmamızı sağlayan Bulut madenciliği sitesidir şuanda bunu kullanmanızı tavsiye etmemin sebebi, yatırım olarak sadece para olarak değil kastığınız DogeCoin ile tekrardan yatırım yapabiliyorsunuz
Stormgain:
Uygulamada ücretsiz bitcoin madenciliği yapıyorsunuz 2-2,5 hafta sonra 10$ olduğu zaman o parayı yatırım ile katlıyabiliyorsunuz tamamen ücretsiz bir şekilde parayı çekebiliyorsunu 4 saatde bir girip kazmayı başlatmayı unutmayın
Airdroplar; bu airdroplar eğer piyasada yüksek bir miktarda sergilenirse yüksek bir kazancımız olucaki ben sürekli airdrop kovalıyorum, ve %75i ödeme yapıyor bu airdrop işi sarıyor söyliyim
Cüzdan adresleri için Trust Wallet indirin. Öyle katılın airdroplara ödeme alabilmek için lazım olucak
Lovecoin Airdrop;
BantuPay;
Alaaddin;
Kayıt ödülü size 100TNC vericek kimisi 57₺ diyor kimisi 15₺
Wikibit;
-Sizlerde e-pin steam key vb, uygulamayı indirebilirsiniz (Kayıt olurken referans kodumu girerseniz extra kalp vericektir)
Ref kod; /////////
Ek'de ki .pdf dosyasını indirerek konunun tamamını görebilirsiniz site maksimum 10bin kelime veriyor anlatımları sildim o yüzden, pdf dosyasında anlatımlar vardır herkese bol kazançlar
pdf dosyasını indir;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1: ParamOlsun:
Referanssız:
Ödeme alt limiti 10₺'dir.
2: GorevYap:
http://gorevyap.com refsiz
Görev ücretleri 0,10 ila 0,50 arası değişiyor, Total'de ilk kayıt olduğunuzda yapabileceğiniz 190+ görev bulunuyor Bu sitede'ki görevler oldukça basit bir görevi yerine getirmeniz için 10-15 saniye yeterli.
Ödeme alt limiti 20₺'dir.
-Görevcim:
refsizÖdeme alt limiti 5₺
-GörevTube;
(Ref no: /////) Girenlere teşekkürler
refsizÖdeme alt limiti 10₺
-YorumYazParaKazan;
refsizAnket çözerek para kazanma
Dentavox ;
refsizBu sistemde anket çözerek DCN coin kazanıyorsunuz.Ayda 1 kez ödeme alabiliyorsunuz. . Evet sistemden totalde bu zamana kadar yaklaşık 4.3Milyon DCN aldım (yaklaşık 600₺) Ödeme alabilmek için Hotbit.io'ya kayıt olarak alabilirsiniz orda kyc(kimlik) doğrulaması yok. DCN coini satıp Doge ya'da XRP'ye çevirip ve daha sonra türk borsası olan PARİBU'ya aktarın ve papara hesabınıza TL olarak çekin.
Real Research:
Anket başına 1$ üstü para kazanıyorsunuz ve çok kısa anketler var, ve level sistemi var daha çok level atladıkca daha cok anket geliyor ödemeyi kripto para olarak alıyorsunuz.
-Cevapla Kazan:
1 tane anket sitesi/uygulaması kullanıp 15-20₺ almak yerine 5 tane kullanın 80-100₺ alın. Ödeme alt limiti 20₺
-Havucum;
Ödeme alt limiti 20₺
-AnketCepte;
refsizÖdeme alt limiti 10₺
-AkılFikir;
ödeme limiti 5000AF(yaklaşık 50₺)
-AnketHane;
ankethane.com refsiz
Ödeme alt limiti 15₺ olunca hesabınıza çekebilirsiniz, hem anket hem görev ve bazen çekilişlerde düzenleniyor
-Money Whale:
(Kayıt olurken bu kodu girerseniz [Kod: ///////] Bu kodu girmek size bir miktar altın, 5 çark çevirme ve 10.seviye'de hayvan vericek.)Özetle Money Whale uygulaması hayvan birleştirme oyunudur. Her hayvan birleştirdiğinizde hayvanlar bir üst levele geçer Burda amacımız oyun içinde sürekli bonus ve draw kısmını kullanarak altın kazanmak. Herhangi bir yatırım yok sadece reklam izliyorsunuz ve hayvanınız ilk 38.seviye'ye ulaştığında uygulama reklam kazancınız bir kısmını size ödüyor yani uygulama 38.seviye'de 50$'lık bir kazancın %20'sini size ödüyor. Yani buda günlük 10$ yapar.
-Mono:
( Ref kodu://///// )Uygulama sizlere bildirim atarak sadece tıklayarak mono puanı kazanmanızı sağlıyor 1000 MP 1₺ yapıyor fakat burda Düello kısmında yüksek kazanç sağlayacağız. Düellolar'da kuponlar, indirimler var her gün düellolar oluyor ve onlara katılın düşük bir MP ödüyorsunuz. Ben mesela çoğu düelloya ilk tıklayıp kazanıyorum. Ücretsiz ürün domain kuponları kazandım 50-60₺'lik birşey kazandıysam bunu internet sitelerinde 30-40₺'ye satıyorum.
Pi;
(Referans kod: " /////// " ) Bu kodu girmek daha fazla kazım gücü vericektir.24 Saat'de bir girip aktif ediyoruz. Referans numaramı kayıt girerseniz daha fazla kazım hızı veriyor
Pi bir kripto bara birimidir ve daha borsada sergilenmedi, sergilenene kadar bu uygulamayı kullanmaya devam edin
Bee;
(Referans kod: " /////// " ) Bu kodu girmek yine yüksek kazım ve 1 BEE vericektirAynı Pi'de olduğu gibi 24 saatde bir girip aktif ediyoruz. Yukardaki referans numaramı kayıt aşamasında girerseniz daha fazla kazım hızı veriyor.
Rminer;
( Referans kod: " /////// " ) Bu kodu girmek 25 coin kazandırır... Referans kısmından girebilirsinizRminer bize ücretsiz ETH madenciliği yapan bir android programıdır. İster yatırım ister yatırımsız bir şekilde bulut madenciliği yapabilirsiniz. Yukarda referans kodumu girerseniz 25Coin kazanırsınız, bu coin'i arttırıp MH/s alabilirsiniz daha fazla kazanırsınız daha fazla davet daha fazla kazançdır. Ödeme alabilmek için bir ETH cüzdanınız olmalı (Paribu,binance gibi borsalardan alabilirsiniz)
Dogex;
Dogex şuanda bizlere ücretsiz DogeCoin kazanmamızı sağlayan Bulut madenciliği sitesidir şuanda bunu kullanmanızı tavsiye etmemin sebebi, yatırım olarak sadece para olarak değil kastığınız DogeCoin ile tekrardan yatırım yapabiliyorsunuz
Stormgain:
Uygulamada ücretsiz bitcoin madenciliği yapıyorsunuz 2-2,5 hafta sonra 10$ olduğu zaman o parayı yatırım ile katlıyabiliyorsunuz tamamen ücretsiz bir şekilde parayı çekebiliyorsunu 4 saatde bir girip kazmayı başlatmayı unutmayın
Airdroplar; bu airdroplar eğer piyasada yüksek bir miktarda sergilenirse yüksek bir kazancımız olucaki ben sürekli airdrop kovalıyorum, ve %75i ödeme yapıyor bu airdrop işi sarıyor söyliyim
Cüzdan adresleri için Trust Wallet indirin. Öyle katılın airdroplara ödeme alabilmek için lazım olucak
Lovecoin Airdrop;
BantuPay;
( kayıt ödülü 1500XBN 35₺ veriyor) Uygulamayı kayıt olup panelde sol üst çizgiye tıklayın Earn'a basıp Referrer yerine " ////////// "kodunu girerseniz size 100BNC Vericektir. Alaaddin;
Kayıt ödülü size 100TNC vericek kimisi 57₺ diyor kimisi 15₺
Wikibit;
(eth adresiniz ve telefon numaranız ile kayıt olun.. birkaç gün kaldı bitmesine)-Sizlerde e-pin steam key vb, uygulamayı indirebilirsiniz (Kayıt olurken referans kodumu girerseniz extra kalp vericektir)
Ref kod; /////////
Moderatör tarafında düzenlendi: