Para Değerlendirme - İş Kurma [SORU]

Grogi

Silver Üye
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 65.000 TL gibi bir bütçem var. Malum, Türkiye gibi bir ülkede bu bütçeyle çok fazla seçenek olmuyor.
Bu nedenle, paramı değerlendirmek ve iş kurmak istiyorum. Son zamanlarda TikTok ve Instagram’da sıkça karşıma çıkan "premium giyim" konsepti ilgimi çekmeye başladı.

Aslında 2-3 yıl önce de e-ticaret işiyle uğraşmayı düşünüyordum, fakat o zaman yeterli bir bütçem yoktu.
Şimdi bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.
Ancak işin en önemli noktalarından biri olan tedarik konusunda sıkıntı yaşıyorum.

Özellikle "Gucci, Lacoste, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Prada" gibi markaların ürünlerini nasıl ve nereden tedarik edebileceğim konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Türkiye'nin doğu bölgelerinde bu tarz ürünlerin tedarik edilebileceği güvenilir yerler veya yöntemler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Lütfen yorum kasmak için değil, gerçekten yardımcı olmak için yazın. Şimdiden destek veren herkese teşekkür ederim! 🙏

giyim mağazası açmanı tavsiye etmem tiktokta bile onlarca reklam çıkıyor karşıma rekabet çokken kar marjın fazla olmaz diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 65.000 TL gibi bir bütçem var. Malum, Türkiye gibi bir ülkede bu bütçeyle çok fazla seçenek olmuyor.
Bu nedenle, paramı değerlendirmek ve iş kurmak istiyorum. Son zamanlarda TikTok ve Instagram’da sıkça karşıma çıkan "premium giyim" konsepti ilgimi çekmeye başladı.

Aslında 2-3 yıl önce de e-ticaret işiyle uğraşmayı düşünüyordum, fakat o zaman yeterli bir bütçem yoktu.
Şimdi bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.
Ancak işin en önemli noktalarından biri olan tedarik konusunda sıkıntı yaşıyorum.

Özellikle "Gucci, Lacoste, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Prada" gibi markaların ürünlerini nasıl ve nereden tedarik edebileceğim konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Türkiye'nin doğu bölgelerinde bu tarz ürünlerin tedarik edilebileceği güvenilir yerler veya yöntemler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Lütfen yorum kasmak için değil, gerçekten yardımcı olmak için yazın. Şimdiden destek veren herkese teşekkür ederim! 🙏
giyim sektöründe herkes var ve buda senin öne çıkmanı etkiliyicektir yani birçok kişi varken neden seni tercih etsinler diye bi özeleştiri yapıp girmelisin giyim sektörüne

Reklama ayıracak paran ve gerçekten kaliteli ürünleri bulacak kadar zamanın yoksa girmemen gereken bir sektör bu giyim sektörü.
Senin dediğin gibi o "premium" ürünleri görmen işletme sahiplerinin reklamlara ödediği paradan geçiyor,
tabii ki bunla kalmıyor organik hesaplar açıyorlar ve her gün en az 2 video atıyorlar.
Para var mı? dersen çok var, eğer gerçekten tutturursan 7 8 ayda kendine güzel bi araba çekebilirsin.

Ama tekrardan söylüyorum reklama ayıracak paran olmalı ve kaliteli ürünün olmalı.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bi eleman pazarda ck don falan satıyordu güzelde kazanıyordu o işlere girebilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt