Çözüldü Papara Card Eski Kartı İptal Edip Yeni Kartı Hesap Kurmadan Hesabıma Tanimlayabilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AirlineS

Gold Üye
Merhaba sevgili cheatglobal ailesi dünkü konuda discordda calinan hesap ile ilgili konu acmistim teşekkürler hepinize zaten nitro cekmeye calismislar cekememis şimdiki sorum su ben papara kartımı iptal etsem ve yeni bi kart alsam şoktan fln hesap kurmadan ayni papara hesabıma kartı tanimlayabilirmiyim?

Merhaba sevgili cheatglobal ailesi dünkü konuda discordda calinan hesap ile ilgili konu acmistim teşekkürler hepinize zaten nitro cekmeye calismislar cekememis şimdiki sorum su ben papara kartımı iptal etsem ve yeni bi kart alsam şoktan fln hesap kurmadan ayni papara hesabıma kartı tanimlayabilirmiyim?
Evet, tanımlayabilirsin. Papara kart bölümünden "yeni kart ekle" diyerek yeni kartı ekleyebilirsin.

paparada 1 hesapta sanırsam maximum 3 kart kullanılıyor bende 3 var daha fazlasını denemedim

Rica ederim dostum, limitini bilmiyorum ama bende 5 tane ekli, rahat rahat götürür. İşlem yapacağın zaman sanal kart kullanmanı tavsiye ederim.
Limit onemli degil ya digeriyle degiseyim yeterli islem yaptığımda sanal kartı yeni öğrenmiştim ama is işten geçmişti teşekkürler genedeb :))

evet 10 karta kadar tanımlanıyor ben iptal edip yenisini almıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt