PandaScript Hk.

Dollar

Gold Üye
Pandascript
dolandırıcılık
22.10.2024
f2mf694.PNG

Kendisinden ürün aldım ve bundan dolayı yasaklandığımı söyledim. Tek şikayetçinin ben olduğumu söyledi. Fark etmez bir kontrol edin dedim
Ve büyük bir trip ile karşı karşıya geldim ergen falan mısın neden trip atıyorsan anlamadım neyse alt tarafı kontrol et dedim sonra uzatmadım konuyu kapadım.
Çıkarmış dc den parama güzel çöktü alacaklar varsa bir 10 kez falan düşünsün trip kaldırabilir miyim ben diye.

Şablona göre konuyu düzenleyin lütfen

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

Şablona göre konuyu düzenleyin lütfen

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)
Bir tek konusu yok sanırım genel olarak buna uygun şekilde düzenledim.

Malesef konusunu bulamadım ama bir ara buradaydı konusu silinmiş sanırım eskiden almıştım prıogramını. Ama bence konu kalmalı en azından bilinçlendirme adına.
Daha önce pandascript burada reklam satın almıştı reklamdan da görmüş olabilirsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt