Oyunlara Hile Yapmak

samurayx

Silver Üye
online oyunlara nasıl hile yapılır? şuan c dili biliyorum ve 1 hafta sonra c++ a başlamayı düşünüyorum bi andan da hile yapmayı öğrenmek istiyorum neler önerirsiniz veya tavsiye edebileceğiniz kurslar var mı şimdiden teşekkürler..
android oyunlar için soruyorum

hile yapmak için yazılım öğreniceksen hiç öğrenme heves olarak kalır :D

Udemy,youtube

hile yapmak için öğrenmiyorum bi andan da öğrenmek istiyorum yazmışım düzgün oku
Hile yapmak bir yandan öğrenilecek bir şey değil bence, zaten yazılım dili öğrenirken “bir yandan” hile yapmayı düşünmek senin için bi heves olarak kalmasını sağlar diyorum ben de :D zor bişey çünkü hevesin kırılır, kolay gelsin iyi çalışmalar

Son düzenleme:
online oyunlara nasıl hile yapılır? şuan c dili biliyorum ve 1 hafta sonra c++ a başlamayı düşünüyorum bi andan da hile yapmayı öğrenmek istiyorum neler önerirsiniz veya tavsiye edebileceğiniz kurslar var mı şimdiden teşekkürler..
Öncellikle cheat engine ile başla. 1 2 hafta cheatengine'in temelini anladığında pointer bulma, pointemap gibi şeyleri öğren ce üzerinde. Ondan sonra ya bir forumdan ya da düzgün bir yt kanalından öğrenmeye başlayabilirsin. external trainerlar ile başla.

Kanka ben c# diline hakimim pointer bulma gibi videolar izleyerek şuanda bazı oyunlara hile yazabiliyorum. Sana tavsiyem youtube üzerinden memory hacking videoları izlemen.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt