480 gb bir ssd var ve 100 gb bir oyun yüklemek istemiyorum hoşuma gitmeyebilir zamanında çok gta rp oynadım sıktı artık apex olabilir deneyeceğim paladins denedim sarmadı mermilerin sekmemesi falan çok beğenmedimpaladins gta 5 rp server yada apex falan
paladins valoranta çok benziyor zaten valo daki herolar paladinsden alıntı480 gb bir ssd var ve 100 gb bir oyun yüklemek istemiyorum hoşuma gitmeyebilir zamanında çok gta rp oynadım sıktı artık
hileli oyun sarmıyor abi ya zaten ounda kola fazla gerek yok zulu gibi koşarak sıkabilme falan var aim fazla lzm değil ama benimgibi valoda dia 2 olanlar paladinsde kasabilirler ama türk fazla yok oyundapalandis oynayabilirsin çok sarıyor beni hilesini bulursan en güzeli olur
çokta benzemiyor bence mermiler falan sekmiyor oynadığımdan diyorum çok farklı oyunlar bana göre yükleyip denedim sarmadı benipaladins valoranta çok benziyor zaten valo daki herolar paladinsden alıntı
karakterler dedim kanka oyun mekaniği değil raze nin bombalar sagenin duvar adam can verme falan istersen yaz ytye paladins valo benzerleri diyeçokta benzemiyor bence mermiler falan sekmiyor oynadığımdan diyorum çok farklı oyunlar bana göre