Osu! Cheat Module

MasterMind

Gold Üye
Bazı arkadaşlar benim kullandığım Osu! hilesini istemiş. Herkesle paylaşayım dedim. Alın kullanın, atın fırlatın.

Hile ilgili her şey burada... Github linki:

Github uğraşmam ben derseniz alın aşağıda indirin sonra dümdüz inject et: Extreme injector kullanıyordum.

Şöyle de bir menusu var.

Özellikler:

Relax

Aimbot

Timewarp

Replay

Mods (unmod flashlight, score multiplier)

Misc

Injector kullanın.
Raw Input'u kapatın

Bu kadardı fazla bir olayı yok. Ritim oyunu hilesi işte

Hile çalışıyor, ancak ban yemedim ben daha diye sevinmeyin Çünkü ''osu!auth'' delay ban atıyor her 3-4 ayda. 3-4 ay eğlenin alt hesap falan kullanın.

DURUM: Muhtemelen Detected(Programla alakası yok anti cheat mouse hareketlerini algılıyor.)

Son düzenleme:
eline sağlık bu osuda hwid degisince ban kalkıyo mu oyunda multi acc yasak ban yedim giremiyorum zamanında güzel bi hile bulmustum 5 digite kadar gittim 4 e az vardı sonra onlinede bi adam profilimi inceleyip reportladı ban yedim

eline sağlık bu osuda hwid degisince ban kalkıyo mu oyunda multi acc yasak ban yedim giremiyorum zamanında güzel bi hile bulmustum 5 digite kadar gittim 4 e az vardı sonra onlinede bi adam profilimi inceleyip reportladı ban yedim
Hesap banlarının üstesinden gelemezsin sadece spoof atıp aynı pc den oynamaya devam edebilirsin.

Bazı arkadaşlar benim kullandığım Osu! hilesini istemiş. Herkesle paylaşayım dedim. Alın kullanın, atın fırlatın.

Github uğraşmam ben derseniz alın aşağıda indirin sonra dümdüz inject et: Extreme injector kullanıyordum.

Şöyle de bir menusu var.

Özellikler:

Relax

Aimbot

Timewarp

Replay

Misc

Injector kullanın.
Raw Input'u kapatın

Hile çalışıyor, ancak ban yemedim ben daha diye sevinmeyin Çünkü ''osu!auth'' delay ban atıyor her 3-4 ayda. 3-4 ay eğlenin alt hesap falan kullanın.

DURUM: Muhtemelen Detected(Programla alakası yok anti cheat mouse hareketlerini algılıyor.)

Şöyle de bir menusu var.

Özellikler:

Relax

Aimbot

Timewarp

Replay

Misc

Injector kullanın.
Raw Input'u kapatın

Senden Ben İstemiştim, Çok Teşekkür Ederim

Konuyu mağaradan çıkartıp hortlatıyorum belki işinize yarar denedim son sürümü hilenin kusursuz çalışıyor ancak aimbot ve timewarp ı abartmayın hatta mümkünse timewarp açmayın hesap şüpheliye düşüyor onun dışında güzel hilenin son sürümü

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt