Çalışıyor Osiris Edited Version

frezzyterror

Efsane Üye
Selam Dostlarım Osiris üzerinde birkaç değişiklik optimize ve türkçeleştirme yaptım. (Malum ülkemizde hala temel düzey ingilizcesi olmayan sakat arkadaşlarımız var saçma sapan sorular soracaklar.)

Shadowsyscall ekleyerek daha güvenli bir hale getirdim ve glow üzerinde oluşan bozulmaları düzenledim. Manuelmapde oluşan hataları da düzelterek paylaşmaya karar verdim. İnternet üzerinde bulduğunuz saçma sapan dosyaları indirmek yerine legit olarak oynayabilirsiniz.
Hileyi mainde açmayın.

download :

dll vt:
injectorvt :

injectoru githubdan kendinizde derleyip kullanabilirsiniz.

Seçkin hesapta açılır mı
Seçkin hesapda açacaksan Passathook öneririm free +60 saat oldu no ban ama illa bunu açıcam dersen seçkin olmayan hesapda +30-40 saat sonra banlanmazsan gir mainde başka hile istersen ban yedirirmi bilmediğim semi-rage hile var skinchangerli onuda veriyim ama seçkinde açma onu seçkinde free passathook bence en iyilerden

Eline sağlık gülüm

Seçkin hesapda açacaksan Passathook öneririm free +60 saat oldu no ban ama illa bunu açıcam dersen seçkin olmayan hesapda +30-40 saat sonra banlanmazsan gir mainde başka hile istersen ban yedirirmi bilmediğim semi-rage hile var skinchangerli onuda veriyim ama seçkinde açma onu seçkinde free passathook bence en iyilerden
bende passathook kullandım baya güzel

link alabilir miyim birde guvenilir midir acaba

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt