oQeF Script V4 - Premium Rust Script

oQeF 

İsveç Çakısı
Kurucu
İletişim
Edit : Ben inatla satış yerini seçmiş olmama rağmen diğer keklere açılmış konumu taşıyabilir misiniz?
Eski sürümlerimdeki tüm problemler yeni bir yazılım diline geçince o kadar rahat çözüldü ki... Neyse konuma geçeyim.

:ozellik:
- İnsanlaştırma
- Randomizer
- Auto Loot
- Crosshair
- Seçili Silah Menüsü
- 2.Monitör Desteği
- Düşük CPU Tüketimi
- Parçalı Spray Desteği
-Anti AFK
- Düzenlenebilir Tuş Atama Sistemi

:video:
Kurulum

Sprayler

:kullan:
Rust'taki silah sekmelerinin bizde aşırı saçma olduğunu biliyoruz. Eskiden a4tech makrolarıyla bu durumun üstesinden gelirdik ama artık o şekilde olmuyor. Piyasadaki birçok makroda EAC yada Serverin Koruması Olan Anti Recoil Detector'e takılıyor. Bizim yazılımımızda bunların ikisine de takılmazsınız. İnsanlaştırma ve istediğiniz düzeyde ayarlayabileceğiniz randomizer ile F7 üzerinden rapor yeseniz bile sistem tarafından yasaklama almazsınız. +1000 saat kullanmış müşterilerim bulunmakta, kanıt isterseniz sitemdeki canlı destek üzerinden benimle iletişime geçin size numarasını vereyim konuşursunuz. Satın alım yapmadan önce bilgisayar özelliklerinizi mutlaka benimle paylaşmalısınız. Not olarak sadece satın alım yapmak için değil, benimle sohbet için bile discorduma gelebilirsiniz. Teknolojik olmak üzere bütün sorularınızı yanıtlarım.
unknown.png

1 AY : 40TL
Sınırsız : 145TL
(Parası olmayan arkadaşlar bana yazabilir bi krallık yaparım.)
(Spoofer satışımız da bulunmaktadır. Yakında konusunu açacağım.)

Sağlıcakla kalın. İyi Forumlar.

Edit : Ben inatla satış yerini seçmiş olmama rağmen diğer keklere açılmış konumu taşıyabilir misiniz?
Eski sürümlerimdeki tüm problemler yeni bir yazılım diline geçince o kadar rahat çözüldü ki... Neyse konuma geçeyim.

- İnsanlaştırma
- Randomizer
- Auto Loot
- Crosshair
- Seçili Silah Menüsü
- 2.Monitör Desteği
- Düşük CPU Tüketimi
- Parçalı Spray Desteği
-Anti AFK

Kurulum

Sprayler

Rust'taki silah sekmelerinin bizde aşırı saçma olduğunu biliyoruz. Eskiden a4tech makrolarıyla bu durumun üstesinden gelirdik ama artık o şekilde olmuyor. Piyasadaki birçok makroda EAC yada Serverin Koruması Olan Anti Recoil Detector'e takılıyor. Bizim yazılımımızda bunların ikisine de takılmazsınız. İnsanlaştırma ve istediğiniz düzeyde ayarlayabileceğiniz randomizer ile F7 üzerinden rapor yeseniz bile sistem tarafından yasaklama almazsınız. +1000 saat kullanmış müşterilerim bulunmakta, kanıt isterseniz sitemdeki canlı destek üzerinden benimle iletişime geçin size numarasını vereyim konuşursunuz. Satın alım yapmadan önce bilgisayar özelliklerinizi mutlaka benimle paylaşmalısınız. Not olarak sadece satın alım yapmak için değil, benimle sohbet için bile discorduma gelebilirsiniz. Teknolojik olmak üzere bütün sorularınızı yanıtlarım.
unknown.png

Yapıyorsun bu sporu hoca.

Free versene api okadar satış açmamışsn taşımaya gerek yok sen Free veriver 😋

- İnsanlaştırma
- Randomizer
- Auto Loot
- Crosshair
- Seçili Silah Menüsü
- 2.Monitör Desteği
- Düşük CPU Tüketimi
- Parçalı Spray Desteği
-Anti AFK

Kurulum

Sprayler

unknown.png

İyi satışlar.

origin kapat blizzardı da kapat steam aç rust gir :D

Satışımız kaynak kodunun ve tüm hizmetlerinin yeni sahibine aktarılmasından dolayı benim tarafımdan yapılmamaktadır. Konu kilit.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt