Çözüldü Open source oyun kodlarını nasıl bulld ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

outt

Silver Üye
İletişim
Arkadaslar yeniyim bilmediğim için souyorum c# alanında paster falan demeyin hileyi buildleyip satmicam kendim kullanamak istiyorum sadece bilgim yok yardımcı olur musunuz aciklayabilirmisiniz ?

git indir sonra projeyi aç ctrl+b yap aşşağıda console kısmında hata cıkmassa 1 başarılı 0 başarısız yazarsa hilenin dosyalarında debug klasörüne dll dosyası dusecek onuda bir injector ile calıstır yada exe file olarak kaydeder onu aç bukadar basit içerisindeki auth bilgilerini düzenle

Son düzenleme:
git indir sonra projeyi aç ctrl+b yap aşşağıda console kısmında hata cıkmassa 1 başarılı 0 başarısız yazarsa hilenin dosyalarında debug klasörüne dll dosyası dusecek onuda bir injector ile calıstır yada exe file olarak kaydeder onu aç bukadar basit içerisindeki auth bilgilerini düzenle
Her oyun için gecerlerimi peki mesela Valorant source larinida calistirabilirmiyim

Çok soru sordum ama https://cheatglobal.com/konu/valorant-imza-ve-hile-paketi.53578/
Bunu nasıl calistirabilirim

Kullandığın bir programın açık kaynak sürümüne geçip bir yandan kullanıp bir yandan da issue atıp PR açabilirsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yararlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt