wqewqewqw3
Silver Üye
Herkese selamlar,
Bazen belirli bir kanaldaki tüm geçmişimizi temizlemek veya dijital ayak izimizi tamamen sıfırlamak isteyebiliyoruz. Kendi mesajlarınızı tek tek silmek büyük bir işkence olduğu için Python ile nesne yönelimli (OOP) yapıda, temiz ve Discord'un spam filtrelerine takılmayan bir mesaj silici (wiper) kodladım. Kod tamamen açık kaynaktır, inceleyip dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Özellikler:
Kurulum ve Kullanım:
Önemli Uyarılar:
Kaynak Kod:
sifre : cheatglobal
Bazen belirli bir kanaldaki tüm geçmişimizi temizlemek veya dijital ayak izimizi tamamen sıfırlamak isteyebiliyoruz. Kendi mesajlarınızı tek tek silmek büyük bir işkence olduğu için Python ile nesne yönelimli (OOP) yapıda, temiz ve Discord'un spam filtrelerine takılmayan bir mesaj silici (wiper) kodladım. Kod tamamen açık kaynaktır, inceleyip dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
- Rate-Limit Koruması: Discord'un hız sınırlarına (HTTP 429) yakalandığında otomatik olarak bekleme süresini hesaplar ve ban yemenizi engeller.
- İnsan Taklidi (User-Agent): İstekler bot gibi değil, standart bir tarayıcı (Chrome) kullanıyormuşsunuz gibi gider.
- OOP Yapısı ve Temiz Kod: Geliştirmeye açık, düzenli ve profesyonel kod mimarisi.
- Güvenli: Token'ınız kesinlikle hiçbir yere kaydedilmez veya gönderilmez. Kodu açıp kendiniz de görebilirsiniz.
- Bilgisayarınızda Python yüklü olduğundan emin olun.
- Terminali (CMD) açıp gerekli kütüphaneyi kurun: pip install requests
- Paylaştığım Python dosyasını çalıştırın.
- Ekranda sizden Discord Token'ınızı ve silme işlemini yapacağınız Kanalın ID'sini isteyecek.
- Bilgileri girdikten sonra script önce mesajlarınızı tarar, ardından size onay sorar. "E" diyerek silme işlemini başlatabilirsiniz.
Kendi hesabınızı bir bot gibi kullanmak (Self-botting) Discord Kullanım Koşulları'na (ToS) aykırıdır. Scripti hız sınırlarına takılmayacak şekilde optimize ettim ancak bu aracı kullanırken doğabilecek hesap kapatılma riskleri tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sifre : cheatglobal