Sizin kazancınız ne burada bedava peynir sadece fare kapanında olur niye hicbir kazancınız olmadan aracılık yapıyorsunuzSizler içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSatıcı Olma İmkanı Sunuyoruz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgüvencesiyle ürünlerinizi satın
Pos Sistemi.
Vergileri biz ödüyoruz.
Basitleştirilmiş anında satış sistemi.
7/24 canlı destek hizmeti.
(Yeni Satıcılar Veya Piyasaya Girmek İsteyen İnsanlar İçin Uygundur)
Sitemizde size özel konu açalım !
Online gerçek teslimat gerektirmeyen herşeyi satabilirsiniz. ( İllegal Olmamak Şartıyla )
Başvurular İçinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hiçbir kazancımız olmadığını kim söyledi komisyon sistemi ve başlangıç ücretiyle çalışıyoruz detaylı bilgi ve başvuru için discord diyor ?Sizin kazancınız ne burada bedava peynir sadece fare kapanında olur niye hicbir kazancınız olmadan aracılık yapıyorsunuz
Detaylı bilgiyi konuda verseydiniz böyle bir yorum atmazdım hocam iyi gecelerhiçbir kazancımız olmadığını kim söyledi komisyon sistemi ve başlangıç ücretiyle çalışıyoruz detaylı bilgi ve başvuru için discord diyor ?
sizede iyi geceler düzeltiyorumDetaylı bilgiyi konuda verseydiniz böyle bir yorum atmazdım hocam iyi geceler
dostum konu script değil sen şimdi gizli bişeyi ortaya çıkardığını fln zannediyosun ama ben bu scripti 50 tlye aldım kendi ürünlerimide satıyorum ödeme yöntemimi entegre ettim herkes pos sistemi açamıyor biz ürünlerini kontrol edip itemsatış gibi sitelerin izin vermediği hile gibi şeyler satmalarını sağlıyoruz olay bundan ibaret konuyu çok yanlış anlamışsın sen ayrıca 7/24 canlı destek hizmeti veriyoruzDostum keşke fujipin e pin tema scriptini biraz daha editleseydin neredeyse hiçbir şeyi değiştirmeden aceleci davranıp konu açmışsın
gizli birşeyi ortaya çıkardığımı felan zannetmiyorum aksine aceleci davrandığını dile getirdim biraz daha uğraşıp geliştirebilirdin yoksa konunu veya satışını baltaladığım felan yok yanlış anlaşılmasın iyi satışlar.dostum konu script değil sen şimdi gizli bişeyi ortaya çıkardığını fln zannediyosun ama ben bu scripti 50 tlye aldım kendi ürünlerimide satıyorum ödeme yöntemimi entegre ettim herkes pos sistemi açamıyor biz ürünlerini kontrol edip itemsatış gibi sitelerin izin vermediği hile gibi şeyler satmalarını sağlıyoruz olay bundan ibaret konuyu çok yanlış anlamışsın sen ayrıca 7/24 canlı destek hizmeti veriyoruz
tamam ozaman ben yanlış anlamışım kusura bakma teşekkürler.gizli birşeyi ortaya çıkardığımı felan zannetmiyorum aksine aceleci davrandığını dile getirdim biraz daha uğraşıp geliştirebilirdin yoksa konunu veya satışını baltaladığım felan yok yanlış anlaşılmasın iyi satışlar.