online bilgisayar üzerinden iş

izlekanki

Normal Üye
okul yok evdeyim oyunlardan sıkıldım bilgisayar uzerinden onericeginiz is varmi? gunluk 30 40tl de olur amacim yuzbinler kazanmak deil sigara param çıksın :D logo videi edit vs yapabiliyorum

ben bilgisaar üstüneden prova okuyucusuyum baya para kasanıyorum sana tavsiye ederim

Bitcoin mining yapıyorum günde 40 TL civarı getirisi var şuan. Tabi sistemin de önemli

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
reis sistemim mininge çok uygun aslına ama oyun için kullanıyorum performansı çok olumsuz etkiliyormuş oyüzden o topa hiç girmedim
Dostum oyun oynamasından farkı yok miningin 3 sene boyunca 1 saniye bile kapanmayan mining sistemleri var kartlar %100 performans veriyor ha oyun oynamışsın ha mining yaptırmışsın hiç fark etmiyor.. FPS değerlerinde en ufak azalma göremezsin kartının soğutmasına güveniyorsan, mining esnasında 50-60 derecelerde tutabiliyorsan hiçbir şey olmaz.

hangi sistemle yapıyon reis az bilgi verde kafamıza az canlansın :D
RX 5600 XT ile yapıyorum dostum overclocksuz 40MH/s kazım hızı var bu da günlük ortalama 40 TL'ye tekabül ediyor tabi ben 24 saat çalıştırmıyorum gece uyuduğum zamanlarda falan yani boş vakitlerde çalıştırıyorum günlük 25-30 tl civarı getiriyor.

RX 5600 XT ile yapıyorum dostum overclocksuz 40MH/s kazım hızı var bu da günlük ortalama 40 TL'ye tekabül ediyor tabi ben 24 saat çalıştırmıyorum gece uyuduğum zamanlarda falan yani boş vakitlerde çalıştırıyorum günlük 25-30 tl civarı getiriyor.
rx590 8gb kullanıyorum bende pek bilgim yok günde 10 12 saat çalıştırsam ne kadar getirir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt