ONETAP V3 Çalışan Bansız Versiyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShyDreamer

Efsane Üye
:kullan:
İnternetteki çoğu onetap fix yediği için bu konuyu açmak istedim.
Kendim sourcesini aldım ve biraz düzenledim crash vermiyor.
Vac bypasslı injector ile kullanırsanız ban söz konusu değil.

1-Dll yi ve injectoru indirin.

2-Steamı kapatın.

3-İnjectoru açın otomatik vac bypass yapıp cs go yu açacak.

4-Cs go yazısı geçince dll yi inject edin.

:ozellik:

-HvH
-Legit
-Esp
-Misc
-Skin changer
-System optimizer

:calis:

Windows 10 : Çalışıyor

Windows 8.1 : Çalışıyor

Windows 8 : Denenmedi

Windows 7 : Denenmedi

:resim:

1626928982075.png

:indir:

Hile + İnjector :

Virustotal :

Son düzenleme:
otc v3 ün sourcesi internette bulunmamakta internetten bulduğun fix dll yi ben fixledim demen komik :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
v3 ün sourcesi bulunmuyor ? birsürü otc dll var farklı sürümlerde fix olmayan bir dll yi alıp fixledim demen komik ayriyetten sürüm fark etmiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
güncel durum nedir çalışıyor mu
otc çalışan bi hile ama resolveri olsun çok eski bir hile olduğu için public olan neverlose karşısında bile bir şey yapamaz (neverlose almayın nl pişmanlıktır hesabım çalındı ve destek 1 haftada 1 cevap verdiği için adam hesabın içinden geçmiştir 22 gün sub boşa gitti onetap v4 alın daha iyi hem resolver güncellemesi ile nl den daha sağlam oldu ve desteğide kaliteli invite var ise gamesense alın geçin invite kullandıktan sonra 3 gün içinde alım yapmaz iseniz hesabınız banlanır uyarımıda yapayım)

esolveri olsun çok eski bir hile olduğu için public olan neverlose karşısında bile bir şey yapamaz (neverlose almayın nl pişmanlıktır hesabım çalındı ve destek 1 haftada 1 cevap verdiği için adam hesabın içinden geçmiştir 22 gün sub boşa gitti onetap v4 alın daha iyi hem resolver güncellemesi ile nl den daha sağlam oldu ve desteğide kaliteli invite var ise gamesense alın geçin invite kullandıktan sonra 3 gün içinde alım yapmaz iseniz hesabınız banlanır uya
kanka ben osiris kullanıyodum bansız en iyi legit kullandıgım da bulamıyorum daha hep fixed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt