FormentorHypnos
Bronz Üye
Shiba ve Mana dan kazandıktan sonra omg çok dipte olduğu için alayım dedim daha da dibi gördüm , coinle uğraşan varmı aranızda
shiba ve manadan ne kadar kazandin acaba?Shiba ve Mana dan kazandıktan sonra omg çok dipte olduğu için alayım dedim daha da dibi gördüm , coinle uğraşan varmı aranızda
200tl ama 600tl ile girdim ufak ufak kar edip ana bütçeyi büyütüyordumshiba ve manadan ne kadar kazandin acaba?
yeni cikan coinlere az miktar oynayip 1.5-2x yapip cekebilirsin ben oyle yapiyorum200tl ama 600tl ile girdim ufak ufak kar edip ana bütçeyi büyütüyordum
ben btc türk pro kullanıyorum sen binance ı mı kullanıyorsun birde hangi coinlerle oynuyorsun omg den eldeki parayı bitirdimyeni cikan coinlere az miktar oynayip 1.5-2x yapip cekebilirsin ben oyle yapiyorum
evet binance'i kullaniyorum sadece paraya ihtiyacim oldugunda aliyorum su an oynadigim bi coin yok ama gecmis olsun birikim gitmisben btc türk pro kullanıyorum sen binance ı mı kullanıyorsun birde hangi coinlerle oynuyorsun omg den eldeki parayı bitirdim
sağol usta binance a geçicem bende bakarım o taraflara daevet binance'i kullaniyorum sadece paraya ihtiyacim oldugunda aliyorum su an oynadigim bi coin yok ama gecmis olsun birikim gitmis