Çözüldü Offsetleri güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagizyildrm

Gold Üye
Arkadaşlar Merhaba konu bilgini olanlar yazarsa sevinirim

uc de bir hile paylaşılmıştı

outlast trials hilesi bu @Kusursuz hocam offsetleri güncellemen lazım dedi nasıl yapabilirim bilen varmı ?

Çözüm

outlast trials hilesi bu @Kusursuz hocam offsetleri güncellemen lazım dedi nasıl yapabilirim bilen varmı ?
Discord üzerindende bilgilendirdiğim gibi Offsetlerini güncelleyebilmek için öncelikle o projeye erişim sağlamanız gerekiyor. Aksi taktirde elinizde güncel offsetlerin olması hiç bir şeyi değiştirmeyecektir.

Offsetleri güncellemek içinde fischsalat'ın geliştirdiği Dumper-7'yi kullanıyorum. SDK çıkartıp içerisinden istediğim offsetleri alıyorum. Offsetleri alma olayları şuan için yaptığım bazı oyunlarda geçerli onun dışında AC'siz...
yönlendirme yasak mı degil mi bilmiyorum ama çok bilinen bir türk formunda konusu daha önce açılmış ve yorumlarda detaylı şekilde anlatmışlar google üzerinden arama yaparsan ulaşırsın

Discord üzerindende bilgilendirdiğim gibi Offsetlerini güncelleyebilmek için öncelikle o projeye erişim sağlamanız gerekiyor. Aksi taktirde elinizde güncel offsetlerin olması hiç bir şeyi değiştirmeyecektir.

Offsetleri güncellemek içinde fischsalat'ın geliştirdiği Dumper-7'yi kullanıyorum. SDK çıkartıp içerisinden istediğim offsetleri alıyorum. Offsetleri alma olayları şuan için yaptığım bazı oyunlarda geçerli onun dışında AC'siz oyunlarda komple SDK'yı alıp direkt olarak kullanıyorum zaten offset'e gerek kalmadan otomatik olarak class yöntemiyle yapıyorum her şeyi.

Elimdeki projeyi geliştirmeye devam ediyorum fakat bildiğiniz üzere 8 Haziranda YKS mevcut. Önümüzdeki bu sınavı atlattıktan sonra ayırabileceğimiz bol bir vaktin kalacağını düşünüyorum. Yani projenin tam anlamıyla bitmesi biraz zaman alacak. Tam anlamıyla bittikten sonra zaten burada ve global hile platformu olan UnknownCheats'de gerekli paylaşımı yapacağım.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt