Çözüldü Offset bulmakta zorlanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

twististaken190

Bronz Üye
Assault Cube oyununda wallhack yapmayı deniyorum Cheat Engine ile can, mermi tarzı offsetleri bulabiliyorum fakat entity list offsetini bulmakta sıkıntı yaşıyorum ve pointer scanlerimde sürekli hatalar çıkıyor bi çok video izledim fakat uygulamaya geçince bir türlü başaramıyorum bu işlerden anlayan sadece 10 15 dakikasını ayırıp sorunumu halledebilecek kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.

dc : twist50

sanırsam udemy veya yyt den hile kodlama videolarını izliyorsun fakat valo pubg tarzı oyunlarda cheat engine işe yaramayacktır onlarda OlyDBG gibi uygulamalar ile offset bulabilirsin bunu için ilk C# öğrenip sonra guidedhacking den hile kodlamak için paket almanı öneririm

sanırsam udemy veya yyt den hile kodlama videolarını izliyorsun fakat valo pubg tarzı oyunlarda cheat engine işe yaramayacktır onlarda OlyDBG gibi uygulamalar ile offset bulabilirsin bunu için ilk C# öğrenip sonra guidedhacking den hile kodlamak için paket almanı öneririm
C++ orta düzeyde biliyorum ve hilesini yapmaya çalıştığım oyun assault cube olduğu için cheatt engine yeterli fakat bir türlü entity list offset bulamıyorum şimdilik ara verdim fakat bunu kısaca açıklayıp bulabilecek bilgin varsa yardımcı olursan çok sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt