bende iyim sağol istanbuluyum beniyiz şükür sen nasılsın nerelisn ?
17 yaşındayımben de konya yaşın kaç reis
ben açıkçası sitede sadece lol wofteam hilesini kullandım ikiside güzel çalışıyo diğer hileri bilmiyom ama onlarda güzeldir heralde güncelleniyo olanlar en kısa zamanda güncellenip kullanıma açılcaktır bekle genel olarak yorumum site güzel gerek hileleriyle olsun gerek sohpetiyle olsun site yetkilierde güzel ilgineliyor hata vs aldımı veya başka konularda öyle işte fazla yazdımbu site hakkında yorumun nedir hileler calısıyor mu duzgun simdi baktım da guncellenıyor yazıyor
ben de 23
knk 14 saat aayakta zor olmuyo kolay gelsin umarım en kısa zamanda daha iyi iş bulursunuğraşıyoruz be kanka iş güç 14 saat ayakta kalmak çok zor ama geçim mecburuz sen nasılsın ?
cok teşekkür ederim bilgilendirmen için zamanla bakacagım su an keşfedıyorum siteyiben açıkçası sitede sadece lol wofteam hilesini kullandım ikiside güzel çalışıyo diğer hileri bilmiyom ama onlarda güzeldir heralde güncelleniyo olanlar en kısa zamanda güncellenip kullanıma açılcaktır bekle genel olarak yorumum site güzel gerek hileleriyle olsun gerek sohpetiyle olsun site yetkilierde güzel ilgineliyor hata vs aldımı veya başka konularda öyle işte fazla yazdım
knk 14 saat aayakta zor olmuyo kolay gelsin umarım en kısa zamanda daha iyi iş bulursun