Önerdiğiniz Authenticator Eklentisi

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
Beyler Opera'ya Eklenti olarak ekleyebileceğim, kolay yedek almamı sağlayan, kodlarımı güvenli şekilde saklayan ve eğer oluyorsa yedekleri otomatik yedekleyen yada google bağlantısı (yada e-posta) ile format sonrası eklentiyi tekrar indirdikten sonra girmemi sağlayan bir Authenticator eklentisi önerir misiniz.

İnternette bulduğum fakat güvenilir olup olmadığını bilmediğim eklentiler:

İkisininde GUI'si aynı fakat firma, yorumlar ve isimleri ayrı.

Beyler Opera'ya Eklenti olarak ekleyebileceğim, kolay yedek almamı sağlayan, kodlarımı güvenli şekilde saklayan ve eğer oluyorsa yedekleri otomatik yedekleyen yada google bağlantısı (yada e-posta) ile format sonrası eklentiyi tekrar indirdikten sonra girmemi sağlayan bir Authenticator eklentisi önerir misiniz.

İnternette bulduğum fakat güvenilir olup olmadığını bilmediğim eklentiler:

İkisininde GUI'si aynı fakat firma, yorumlar ve isimleri ayrı.
En mantıklı auth google'ın çünkü telefona ya da bilgisayara bir şey olsa dahi 2fa kodlarına erişimini kaybetmiyorsun.

En mantıklı auth google'ın çünkü telefona ya da bilgisayara bir şey olsa dahi 2fa kodlarına erişimini kaybetmiyorsun.
Telefon iPhone 6 olduğudan 12.7.5 mi ne öyle bir IOS sürümü bulunmakta ve daha güncellemede gelmediğinden Google Auth'u indiremiyorum.

Telefon iPhone 6 olduğudan 12.7.5 mi ne öyle bir IOS sürümü bulunmakta ve daha güncellemede gelmediğinden Google Auth'u indiremiyorum.
Itunes ile uygulamayı satın alıp sonradan telefonuna yüklemek istediğinde uyumlu sürümü indir diye bir seçenek çıkar youtubeden araştırabilirsin.

Itunes ile uygulamayı satın alıp sonradan telefonuna yüklemek istediğinde uyumlu sürümü indir diye bir seçenek çıkar youtubeden araştırabilirsin.
Gerçekten çalışıyor mu deneyeceğim eğer çalışırsa yazarım ginede çok teşekkürler böyle bir şey olduğunu daha yeni öğreniyorum :D

YouTube üzerindeki konulara göz attım fakat hepsi daha yeni sürüme ve o uygulamayı destekleyen bir sürümde olan iphone kullanıp sonrasında önceki indirmelere girip eski sürümlü telefondan telefona uygun sürümle indiriyorlar. iTunes üzerinden indirme özelliği kalkmış sanırım market'e gelince gözükmüyor.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt