darklight
Gold Üye
öncelikle selamlar CheatGlobal ailesi bu yaptığım yöntem azıcık sosyal mühendislik azıcıkta uygulama bilgisi gerektirir
başlayalım, yaklaşık 1 hafta önce hocalar proje ödevini vermişti benimde çok gıcık olduğum bir hoca vardı ne yapa bilirim diye düşünürken hocanın bilgisayarına trojan atmak geldi aklıma önce hocanın e mail adresini buldum sonra hocanın kullandığı web sitelerini yakalamaya çalıştım ve (örn)
başlayalım, yaklaşık 1 hafta önce hocalar proje ödevini vermişti benimde çok gıcık olduğum bir hoca vardı ne yapa bilirim diye düşünürken hocanın bilgisayarına trojan atmak geldi aklıma önce hocanın e mail adresini buldum sonra hocanın kullandığı web sitelerini yakalamaya çalıştım ve (örn)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sitesini kullandığını gördüm sonra o sitenin script ini çektim ve o sitenin ismine yakın bir domain aldım ve web siteyi yaptım ve oraya darkcommet rat tan yaptığım trojanın linkini koydum. Hocanın mail adresine kullandığınız programımızın yeni sürümü çıkmıştır indirmek için lütfen tıklayınız gibi bir mesaj attım ve web sitesine gönlendirdim. hoca uygulamayı indirdi ve tabi hata mesajıyla karşılaşınca önce biraz işkillenmiştir ama sonra heralde bozuldu fln diye kurcalamamıştır.bende trojan sayesinde artık hocanın her bilgisi elimde.