Ödeme yöntemi sistemi sağlacısı (arıyorum)

Rova

Gold Üye
İletişim
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bildiyiniz üzere günümüzde ödeme yöntemi sistemleri çok PayPal(Türkiyyede kapandı maalesef) paytr(Azerbaycanda kullanılmıyor) shopier(oda aynı şekil azerbaycanda kullanılmıyir) azerbaycanda kullanıla bilen kendime özel kredi yükleme sistemi yapa bileceğim global sağlayıcı biliyormusunuz?

naap need sakın yolunu vallete çevirme ben düştüm kurtulamıyorum... pis işler dönüyor bu kurumsal görüntülü bakkal dükkanı firmada destek'den birşeyler sordugunda ilk günlerde cok mutlular sonra birkaç ay sonra destek karprisli konuşmaya başlıyor paytr vermiyor zaten artık kimseye yabancı sağlayıcılardan alacan mesala
global.tech veya stripe inanılmaz profesyonel çalışıyor.. bu ikisinden birinin apisini aldınmı bakmassın arkana bütün dünyadan ödeme alırsın rahat rahat

naap need sakın yolunu vallete çevirme ben düştüm kurtulamıyorum... pis işler dönüyor bu kurumsal görüntülü bakkal dükkanı firmada destek'den birşeyler sordugunda ilk günlerde cok mutlular sonra birkaç ay sonra destek karprisli konuşmaya başlıyor paytr vermiyor zaten artık kimseye yabancı sağlayıcılardan alacan mesala
global.tech veya stripe inanılmaz profesyonel çalışıyor.. bu ikisinden birinin apisini aldınmı bakmassın arkana bütün dünyadan ödeme alırsın rahat rahat
Stripeye baktım sadece türkiyye nurmarası kullanılıyor global.tech in sitesinin linkini atsana Ben bulamadım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt