Nyrex scriptin yaptığı dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hyperdesign0

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar öncellikle herkese bundan yaklaşık 5 6 gün önce nyrex scripten 1 aylık script satın aldım. Fakat scripti kullandığım zaman oyunum çok kasıyordu satıcıya iade etmesini yada düzeltmesini söyledim. Destek ekibi kullanılmış ürünleri iade edemeyeceğini belirterek iade etmeyeceğini söyledi. Nasıl çözeceğimi sorduğum zamanda mesajıma cevap vermiyolar 2 3 gündür. Sizden ricam bana bu konu hakkında yarımcı olmanız ekler aşşağıdaki fotoğraflarda
en fazla 8 resim koyula bildiği için bazılarını koyamıyorum malesef.
3.png
5.png
6.png
14.png
15.png
16.png
18.png
19.png

@nyrexscript

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aynı şekilde nyrex kullanıyorum fakat böyle bir problemim yok. Adam lite kullan sorunun çözülür demiş liteda istediğim özellikler yok demişsin kullanmamışsın adam ne yapsın şimdi?

bende nyrex'i bayadır kullanıyorum bende öyle bir fps problemi yok

Nyrexi yaklaşık olarak 2 yıldır kullanıyorum aralıksız ne çok fazla ban sorunu nede fps düşüklüğü yaşamadım bu arakdaşı anlamış değilim.

Merhaba, destek talebinde şahıslar size yardım etmek için ve sorunu nasıl çözeceğinize dair bilgi vermek istemişler ancak siz farklı bir yaklaşımda bulunmuşsunuz ve tehditler savurmuşsunuz. Olayı araştırdığımızda zaten olayın forum dışında gerçekleştiğini görüyoruz. Bizim yapabileceğimiz birşey yok. Olsa bile yine karşı taraf haklı olurdu çünkü;

- Size sorunu nasıl çözeceğinizi anlatmışlar
- Size yardım teklifinde bulunmuşlar
- Ürünleri çalışıyor. Eğer çalışmasaydı iade yapmak zorundaydılar.
- Ürünün bazı özelliklerinin çalışmıyor olması yada hatalı olması iade talebi sebebi değildir.

Bizim yaptırım uygulayabilmemiz ve sizin İade talebinde bulunabilmeniz için ancak hile çalışmazsa, hile içerisinde rat ve virüs varsa, keylogger varsa yada karşı taraf oyuna gelen güncellemeden sonra hileyi güncellemiyorsa ve hile hiçbir şekilde çalışmıyorsa o zaman bunlar iade sebebidir. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt