YouTubeNympex
Gold Üye
//
Moderatör tarafında düzenlendi:
Test etmedim deneyebilirsiniz seri numaralarınızı SS alın klasörde ayrıntılı seri numaralarını gösteren .bat dosyası var işlemleri uyguladıktan sonra tekrar kontrol edin.biostar da is gorur mu hocam
3 islemide beraber mi yapiyoz ve ekran cozunurlugunu degistirir mi gupro da degisitoduTest etmedim deneyebilirsiniz seri numaralarınızı SS alın klasörde ayrıntılı seri numaralarını gösteren .bat dosyası var işlemleri uyguladıktan sonra tekrar kontrol edin.
Sırasıyla yapacaksınız. Nympex#0001 eklersen yardımcı olabilirim.3 islemide beraber mi yapiyoz ve ekran cozunurlugunu degistirir mi gupro da degisitodu
tamamSırasıyla yapacaksınız. Nympex#0001 eklersen yardımcı olabilirim.
hocam biostarda amidewin mac bios up yapınca kalkıyor kankam raidsiz bile extra spoofer aramanıza gerek yok eğer yardım lazım olursa discord üzerinden ulaşın yardımcı olayımbiostar da is gorur mu hocam
Diskdrive bani varsa ne yapacak ddkfkfkhocam biostarda amidewin mac bios up yapınca kalkıyor kankam raidsiz bile extra spoofer aramanıza gerek yok eğer yardım lazım olursa discord üzerinden ulaşın yardımcı olayım