Çözüldü Nvidia Broadcast'i GTX gpularda çalıştırmak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worite

Gold Üye
Son zamanlarda karşıma sıkça çıkan nvidia broadcast'e çok güzel özellikler gelmiş. Fakat benim ekran kartım rtx'i desteklemiyor. Youtube'dan araştırıp baktığım zaman 2 yıl önce bunu geçme yolları varmış ve GTX'li ekran kartlarında Nvidia Broadcast çalışıyormuş. Şu anda böyle bir şey yapmak mümkün mü ? Mümkünse nasıl yapabilirim.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Eski 1050 Tİ ekran kartımla bug yaparak açıyodum da şimdi oluyomu bilmiyorum 3080 e geçtim için deneyemiyorumda

Eski 1050 Tİ ekran kartımla bug yaparak açıyodum da şimdi oluyomu bilmiyorum 3080 e geçtim için deneyemiyorumda
eski değiştirilmiş config dosyasını 1.4.0.29 sürümüne atınca setupı geçebiliyorum ama uygulamaları kurdurtamıyorum :(, maalesef tr şartlarında rtx ekran kartı almak imkansızmış gibi geliyor.

yapabilen varsa yöntemini bilen varsa benimde çok işime yarar bayağı bi denedimde yapamadım bende eski sürümünü fln yükledim yok gene olmadı

eski değiştirilmiş config dosyasını 1.4.0.29 sürümüne atınca setupı geçebiliyorum ama uygulamaları kurdurtamıyorum :(, maalesef tr şartlarında rtx ekran kartı almak imkansızmış gibi geliyor.
Fazla da abartmayın rtx2060 ı 3-4 bin liraya bulabiliyorsunuz.

Fazla da abartmayın rtx2060 ı 3-4 bin liraya bulabiliyorsunuz.
Kanka istanbulda öğrenciyim ve çalışıyorum. Kiraya ve yaşam giderine para yetmiyor ve yine de ailemden para almak zorunda kalıyorum. Maalesef abartmayın dediğin parayı harcayabilecek bir durumum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt