barisakd2163
Bronz Üye
Nprotect bypass var mıdır
nE dll mi inject etceksin açsana konuyu biraz
Hile korumayı kaldırma cheat engine açma veya dll inject etmenE kardşm dll mi inject etceksin açsana konuyu biraz
öyle bilgisiz koruma fln kaldırmaazsın face injectörle dll inject edersin amaHile korumayı kaldırma cheat engine açma veya dll inject etme
Öğrenmek istiyorum bilgisiz olabilirim. Aslında elimde dll var hazir oyuna otomatik inject olan orada killprocess yapsam olur muöyle bilgisiz koruma fln kaldırmaazsın face injectörle dll inject edersin ama
ANTİ CHEATİ suspendle inject etmeyi dene sonra suspendi geri açÖğrenmek istiyorum bilgisiz olabilirim. Aslında elimde dll var hazir oyuna otomatik inject olan orada killprocess yapsam olur mu
Aslında şöyle dlli oyun kendi açıyor çünkü o dll olmadan oyun açılmaz bende o dllin source kodu var orada ben nprotecti suspend etsem işe yarar mı ?ANTİ CHEATİ suspendle inject etmeyi dene sonra suspendi geri aç
bok gibiyse yararAslında şöyle dlli oyun kendi açıyor çünkü o dll olmadan oyun açılmaz bende o dllin source kodu var orada ben nprotecti suspend etsem işe yarar mı ?
Ney bok gibiyse işe yarar? Hile korumadan bahsediyorsan bence bok gibi değil ve yaramayacak ama denemekte fayda varbok gibiyse yarar