Noyan HWID Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Micro0005

Diamond Üye
Merhaba CheatGlobal ailesi öncelike konuyu yanlış yere açtıysam yöneticilerin düzeltmesini istiyorum teşekkürler.

Eğlencesine bir spoofer yapayım dedim ve beklediğimden iyi olduğu için ve belkide işinize yarayabileceği için spooferımı CheatGlobal'de paylaşmak istedim.
Spoofer C#.NET ile yapıldı ve temel spoof işlemleri yapıyor.
Sadece eğlencesine yaptığım ve çok kısa bir süre içinde bitirdiğim bir proje olduğundan dolayı lütfen fazla bişey beklemeyin programdan :D
Her neyse spoofladığı şeylere geçelim

-MAC addressi (Regedit'deki NetworkAddress yöntemiyle olduğu için çalışmayabilir)
-BIOS bilgileri
-Regedit'de bulunan HWID kayıtları (HwProfileGuid vs)
-Volume ID (Şuanlık sadece C: için çalışıyor)
-Ve son olarak bilgisayar adı

Dediğim gibi spoofer sadece bir eğlence ve öğrenim projesidir çalışmayabilir!

Bu spoofer sadece CheatGlobal'de paylaşıyorum. Başka biyerden indirirseniz büyük ihtimalle virüs rat vb dir.

ÖNEMLİ
.ZİP DOSYASINDAN ÇIKARDIKTAN SONRA NOYANSPOOFER KLASÖRÜNÜ C:\ 'YE ATMAYI UNUTMAYIN

LİNKLER:

EDİT:
Spooferı ileride güncellemeye devam edeceğim, güncellendiği zaman konuya yazarım.

Son düzenleme:
Bios up/down ve formattan sonra bu programı kullandığımız zaman banımızı kaldırıyor mu keşke onu da söyleseydin.

Bios up/down ve formattan sonra bu programı kullandığımız zaman banımızı kaldırıyor mu keşke onu da söyleseydin.
denemedim hiç bilmiyorum, sadece öylesine bi spoofer yaptım işine yarabilir belki bazı arkadaşların diye, kendin deneyebilirsin ban kaldırıp kaldırmadığını benim bi fikrim yok unban konusunda.

yanlışım varsa düzeltirsin bazı bilgisayarlarda bilgisayar adı değiştirmek mavi ekrana sebebiyet verebiliyor bende vermişti kullanmadan önce geri yükleme noktası yapmakta fayda var eline sağlık onaylanınca deniyceğim

şifreyi ben mi göremiyom yok mu knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt