Micro0005
Diamond Üye
Merhaba CheatGlobal ailesi öncelike konuyu yanlış yere açtıysam yöneticilerin düzeltmesini istiyorum teşekkürler.
Eğlencesine bir spoofer yapayım dedim ve beklediğimden iyi olduğu için ve belkide işinize yarayabileceği için spooferımı CheatGlobal'de paylaşmak istedim.
Spoofer C#.NET ile yapıldı ve temel spoof işlemleri yapıyor.
Sadece eğlencesine yaptığım ve çok kısa bir süre içinde bitirdiğim bir proje olduğundan dolayı lütfen fazla bişey beklemeyin programdan
Her neyse spoofladığı şeylere geçelim
-MAC addressi (Regedit'deki NetworkAddress yöntemiyle olduğu için çalışmayabilir)
-BIOS bilgileri
-Regedit'de bulunan HWID kayıtları (HwProfileGuid vs)
-Volume ID (Şuanlık sadece C: için çalışıyor)
-Ve son olarak bilgisayar adı
Dediğim gibi spoofer sadece bir eğlence ve öğrenim projesidir çalışmayabilir!
Bu spoofer sadece CheatGlobal'de paylaşıyorum. Başka biyerden indirirseniz büyük ihtimalle virüs rat vb dir.
ÖNEMLİ
.ZİP DOSYASINDAN ÇIKARDIKTAN SONRA NOYANSPOOFER KLASÖRÜNÜ C:\ 'YE ATMAYI UNUTMAYIN
LİNKLER:
EDİT:
Spooferı ileride güncellemeye devam edeceğim, güncellendiği zaman konuya yazarım.
Eğlencesine bir spoofer yapayım dedim ve beklediğimden iyi olduğu için ve belkide işinize yarayabileceği için spooferımı CheatGlobal'de paylaşmak istedim.
Spoofer C#.NET ile yapıldı ve temel spoof işlemleri yapıyor.
Sadece eğlencesine yaptığım ve çok kısa bir süre içinde bitirdiğim bir proje olduğundan dolayı lütfen fazla bişey beklemeyin programdan
Her neyse spoofladığı şeylere geçelim
-MAC addressi (Regedit'deki NetworkAddress yöntemiyle olduğu için çalışmayabilir)
-BIOS bilgileri
-Regedit'de bulunan HWID kayıtları (HwProfileGuid vs)
-Volume ID (Şuanlık sadece C: için çalışıyor)
-Ve son olarak bilgisayar adı
Dediğim gibi spoofer sadece bir eğlence ve öğrenim projesidir çalışmayabilir!
Bu spoofer sadece CheatGlobal'de paylaşıyorum. Başka biyerden indirirseniz büyük ihtimalle virüs rat vb dir.
ÖNEMLİ
.ZİP DOSYASINDAN ÇIKARDIKTAN SONRA NOYANSPOOFER KLASÖRÜNÜ C:\ 'YE ATMAYI UNUTMAYIN
LİNKLER:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
EDİT:
Spooferı ileride güncellemeye devam edeceğim, güncellendiği zaman konuya yazarım.
Son düzenleme: