Cod serisi listenin en başında kankamCall of Duty I , Crazy Taxi
bozulmasına ve para tuzağı olmasına rağmen Wolftü efsaneydi knk 9 yıldır oynuyorumArkadaşlarlar nostalji bir oyun serisi yapmak istiyorum aklınıza gelen nostalji oyunlarını önerir misiniz
bozulmasına ve para tuzağı olmasına rağmen Wolftü efsaneydi knk 9 yıldır oynuyorum
Kankam bir aralar çok oynardım mesleğe başlayınca çoğu oyunu bıraktığım gibi Wolfü de bıraktım geçen gördüm her yer çocuk dolmuş baya kötü etmişler oyunubozulmasına ve para tuzağı olmasına rağmen Wolftü efsaneydi knk 9 yıldır oynuyorum
bozulmasına ve para tuzağı olmasına rağmen Wolftü efsaneydi knk 9 yıldır oynuyorum
Onları sona saklıyorum kankam yine de sağ olasıneski gta oyunları san andreas vice cty vs
ben stronghold hd yi önerebilirim strateji oyunudur baya zevkli bir oyundurArkadaşlarlar nostalji bir oyun serisi yapmak istiyorum aklınıza gelen nostalji oyunlarını önerir misiniz
og ler el atana dek idare ederdi ama şuan tadı yok bizde dc grubunda kendi aramızda oynuyoruz turnuvalarımız var iyi oluyor yani istersen seni de davet edebilirim dc grubumuzaKankam bir aralar çok oynardım mesleğe başlayınca çoğu oyunu bıraktığım gibi Wolfü de bıraktım geçen gördüm her yer çocuk dolmuş baya kötü etmişler oyunu
Onları sona saklıyorum kankam yine de sağ olasın
Hiç görmedim kankam bakayım beğenirsem oynarımben stronghold hd yi önerebilirim strateji oyunudur baya zevkli bir oyundur
Başlarsam geri katılırım kardeşim sen özelden at adresiniog ler el atana dek idare ederdi ama şuan tadı yok bizde dc grubunda kendi aramızda oynuyoruz turnuvalarımız var iyi oluyor yani istersen seni de davet edebilirim dc grubumuza