NoScreen için bu ban yedirir mi vanguard ?

ImSWAT

Official Account
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
NoScreen için şunu kullanmak istiyorum

Ancak vanguard bunu algılayıp ban atar mı hile ile oynuyacağım ama sanırsam vanguard SS alıyormuş oyundan rapor da yerim büyük ihtimalle sıkıntı iş

evet vanguard ekranı ss alıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
evet vanguard ekranı ss alıyor
hocam evet ama işte belirttiğim linkini verdiğim şey bunu engelliyormus yani ss de hile gözükmüyormus sanırsam. Ama bu dt mi acaba bunu kullansam ban atar mı oyundan eminim rapor edenler olur manuel incelemede ss yüzünden banlanmak istemiyorum

hocam evet ama işte belirttiğim linkini verdiğim şey bunu engelliyormus yani ss de hile gözükmüyormus sanırsam. Ama bu dt mi acaba bunu kullansam ban atar mı oyundan eminim rapor edenler olur manuel incelemede ss yüzünden banlanmak istemiyorum
internal konusunda hiç bir bilgim yok maalesef yaptığım tüm projeler external olduğu için oyun ss alsa da almasa da bir şey çıkmıyor, kusura bakma yardım edemediğim için :/

VGC açıkken loadlayabiliyorsan işe yarar gördüğüme kadarıyla valo için bu src iş yapıyor.

Son düzenleme:
bunu senin değil hileyi yapanın düsünmesi gerekmiyor mu mapperla loadlasan zatne direk flaglenmiş olacaksın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt