Bu konuda sc4m atıcak birsürü kişi var vouch'u sağlam olan kişilerden almanı tavsiye ediyorum.Uygun Fiyata Satan Varsa Bana Discorddan Bi Işık Hızıyla Ulaşsın
[email protected]:Josiah4realUygun Fiyata Satan Varsa Bana Discorddan Bi Işık Hızıyla Ulaşsın
forumlarda dolu bunlar zaten qwlştlwqktşwqtwq1[email protected]:Josiah4real
[email protected]:Wernimont1!
[email protected]:Silence*1968
[email protected]:50CrMo4C53!
dolu oldugunu bende biliyorum kanka adam bulamamışsa diye attım para vermesin diyeforumlarda dolu bunlar zaten qwlştlwqktşwqtwq1
evet şimdi bi tane ucube çıkar satıyorum diye 5 dk forumlardan alıp verirdolu oldugunu bende biliyorum kanka adam bulamamışsa diye attım para vermesin diye
bulmamak değil 7/24 açık kalıcak 1 2 gün sonra kapanmicak o yüzden istedim ama yinede eyw (para dert değil bende yanlış anlama yani derdim olacağıma param olmasın )dolu oldugunu bende biliyorum kanka adam bulamamışsa diye attım para vermesin diye
varsa bi öneri alabilirmiyimBu konuda sc4m atıcak birsürü kişi var vouch'u sağlam olan kişilerden almanı tavsiye ediyorum.
buldum hocam yinede teşekkür ederim 2027 ye kadarlık çektimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan alabilirsin umarım link paylaşmamda bir problem yoktur